Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"Zion (Williamson) var beredd att misslyckas": NBA-veteran dissekerar Pelicans Stars kamp med...

“Zion (Williamson) var beredd att misslyckas”: NBA-veteran dissekerar Pelicans Stars kamp med djärva påståenden

Zion Williamson-debatten får en ny kommentar varannan dag. Från det att han var #1 i draftvalet i 2019 års draftklass fanns det vissa förväntningar på honom. Men Zion lyckades inte leva upp till hajpen initialt och allt eftersom tiden gick började han få flak för flera saker som veteranerna tror är fel med hans tillvägagångssätt.

Amerikas favoritvideo idag

Även om Zion tog sig in i NBA All-Rookie First Team och valdes ut i All-Star lineupen två gånger, är det så långt som hans NBA-prestationer räcker. Nyligen bröt NBA-veteranen Jamal Crawford ner anledningarna till varför Zions karriär inte tog fart eller varför det verkar så.

Crawford sa, “Zion var beredd att misslyckas” redan innan han klev in i NBA:s värld. Enligt 43-åringen ställdes overkliga förväntningar på Zion och när han äntligen tog sig igenom NBA-draften som nummer 1, blev bördan av dessa förväntningar tyngre. Det är detta som har lett den unge till en punkt där han inte kan leva upp till hypen kring hans namn. Crawford sa att Zion har en bra säsong så här långt, “men om han inte hade så mycket press och hype på sig, skulle det vara som oh! Sion är en av nästa stjärnor.” Men den extra pressen på honom gör att vissa av hans prestationer verkar underväldigande.

Crawford sa dock att det inte gjordes enbart mot Zion och att det har funnits andra idrottare som utsatts för samma process. Han sa att LeBron James gick igenom en liknande process när han draftades direkt från gymnasiet. Men i LeBrons fall levde han inte bara upp till förväntningarna, han överträffade allt man någonsin kunnat drömma om att han skulle kunna göra. Det är detta som skiljer honom från Sion.

Så det handlar om huruvida en idrottare är gjord för att tåla den nivån av press och granskning. Alla kan inte vara LeBron, men Zion är inte ens den bästa versionen av sig själv för tillfället. Det största problemet med New Orleans Pelicans-stjärnan har varit hans svaga beteende och brist på professionalism.

Shaquille O’Neal kastar in miljardären Michael Jordan i mixen för att låta Zion Williamsons tröghet

Han har fått hård kritik för sin vikt och brist på disciplin från en mängd förståsigpåare, fans och veteraner; men han kan och borde ändra dessa saker för bättre resultat. Men som vi har sett under åren, är Zion inte riktigt intresserad av att göra allt detta och fortsätter att leva sitt liv som han känner. Den här säsongen går bra så här långt för honom eftersom han ställer upp på hyfsade siffror.

Zion har för närvarande i snitt 22,4 poäng, 6,1 returer och 4,6 assist. Han har också 58,2% FG, vilket inte är det bästa i ligan men säkert imponerande med ligastandarder. Bara tiden kommer att utvisa om Zion kan leva upp till de höga förväntningar som NBA-världen ställer på honom.

RELATED ARTICLES

Mest populär