Monday, February 26, 2024
HemSoccerZinedine Zidane avvisar Algeriets roll som Jurgen Klopps exitnyheter väcker Liverpool-rykten

Zinedine Zidane avvisar Algeriets roll som Jurgen Klopps exitnyheter väcker Liverpool-rykten

Det överraskande beskedet om att Jurgen Klopp lämnar rollen som Liverpool-tränare har fått igång ryktekvarnen. Under resten av säsongen kommer fansen säkert att hålla ett öga på den nya managerns utveckling. Mitt i allt detta, för att tända en större gnista, har Zinedine Zidane avvisat erbjudandet om att bli tränare för Algeriets landslag.

Sedan, efter att ha lämnat rollen som Real Madrid-tränare, har den franske legenden avvisat flera erbjudanden från klubbar. Trots detta är 51-åringen fortfarande en efterfrågad man på grund av sitt rekord som manager.

Zinedine Zidane avvisar ett överraskande erbjudande bland Liverpool-länkarna

Många fans har undrat varför en tränare som Zinedine Zidane inte har tagit någon roll efter 2021. Nyheten om att Jurgen Klopp lämnar Liverpools manager har fört tillbaka hans namn i diskussionen. Men innan de rödas erbjudande kommer potentiellt, fick Real Madrid-legendaren ett ganska intressant förslag om att leda ett landslag. Det var från det algeriska landslaget. 51-åringen avvisade dock omedelbart förslaget. Desert Warriors presterade överraskande när de slutade sist i sin grupp i African Cup of Nations.

Mer info > https://t.co/ATm62UFHuQ pic.twitter.com/BSHTtaNxsg

— L’ÉQUIPE (@lequipe) 26 januari 2024

(Mer följer)

Inlägget Zinedine Zidane avvisar Algeriets roll som Jurgen Klopps Exit News Sparks Liverpool Rumours dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär