Saturday, December 9, 2023
HemeSportsZendaya som är i sitt "Settling-Down Mode" med Tom Holland erkände en...

Zendaya som är i sitt “Settling-Down Mode” med Tom Holland erkände en gång varför hon inte kunde avsluta Marvels Spider-Man-spel

Från Spider-Man: Homecoming till Spider-Man: No Way Home, Zendaya och Tom Holland har vunnit en miljon hjärtan med sin skildring av Peter Parker och Mitchelle “MJ” Jones. Tom Holland spelade till och med som Sonys populära spelunker, Nathan Drake, i filmen baserad på Uncharted-serien.

Och för ett tag sedan lade Fortnite-skaparen Epic games till ett skal baserat på Zendayas karaktär i Dune till Battle Royale-titeln och sedan ännu en gång baserat på hennes karaktär från Spider-Man: No Way Home. Detta visar bara att två av dem inte är främmande för spel.

För att ge en liten uppdatering spekuleras Zendaya och Tom Holland om att “sätta sig till ro” inom en överskådlig framtid. Men tills vi hör det direkt från motstjärnorna, här är en glädjefull återgång till båda som delar med sig av sina erfarenheter efter att ha spelat Marvel’s Spider-Man-videospel.

Zendaya avslutade aldrig Spider-Man: Miles Morales

Zendaya berättade en gång för Wired att hon började spela Spider-Man: Miles Morales och inte kunde slutföra det. Hennes anledning till att inte slutföra spelet var att hon fastnade på en nivå. Och hon slutförde det inte ytterligare eftersom hon inte korsade den nivån. Nu hade Spider-Man själv, Tom Holland, slutfört spelet. Han erbjöd sig till och med att korsa den nivån när han gick över till hennes hus, men hon ville gå igenom den på egen hand.

Tom Holland bekräftade också att han har slutfört spelet och tyckt om det, men märkte att utvecklarna Insomniac Games har kopierat några drag från filmen i det spelet. Även om han aldrig avslöjade vad dessa rörelser var. Han fick enligt uppgift en PlayStation 5 av Sony när han spelade in för Spider-Man: No Way Home.

På tal om spelserien Spider-Man, det första spelet som lanserades 2018 och det fick kritikerros från alla. Människor kunde inte sluta applådera dess öppna värld, dess stridsmekanik och framför allt dess svängande mekanik.

Ett par år senare släpptes Spider-Man: Miles Morales som en fristående expansion till spelet. Vissa älskade det ännu mer än originalspelet.

Serien har mött så mycket framgångar att ett nytt spel i serien just nu är under produktion hos Insomniac games. Det sägs att spelet skulle ha Venom som huvudantagonist och skulle ha en mörkare ton än det första spelet och Miles Morales.

Nyheten är att det nya spelet kan komma att lanseras någon gång under 2023. Så vi behöver inte vänta mycket längre innan vi kan lägga vantarna på det.

SE DETTA NU- Spel med den bästa designen för öppen värld

RELATED ARTICLES

Mest populär