Friday, December 1, 2023
HemNBAZach LaVine uppmanades att jaga LeBron James Dream i LA, mitt i...

Zach LaVine uppmanades att jaga LeBron James Dream i LA, mitt i Lakers växande elände

Los Angeles Lakers har inte startat grundserien som de skulle ha velat. De har förlorat fem av sina första åtta matcher och ligger på 11:e plats i Western Conference-tabellen. Även om LeBron James och Anthony Davis gör sitt bästa för att hålla Lakers flytande, är lila och guld i desperat behov av en annan superstjärna. Alla topputmanare i ligan har tre eller fler superstjärnor på sin lista, och Lakers måste matcha det för att ta sig an titeln.

ESPNs Michael Wilbon har en perfekt tredje stjärna för Lakers som kan hjälpa LeBron James och Co. att vinna ett mästerskap den här säsongen. Och han heter Zach LaVine.

LA Lakers behöver en tredje superstjärna

LeBron James och Co. har kämpat tidigt på säsongen. Inga spelare förutom King James och Anthony Davis har tagit steget för att hjälpa Lakers att vinna matcher konsekvent. Fans förväntade sig att Austin Reaves skulle ta upp den manteln, men han har misslyckats med att hålla slut på köpet. Reaves har haft en medioker start på säsongen, med bara 13,1 poäng i snitt hittills. ESPN:s NBA Today-panel diskuterade Lakers tidiga kamp och deras behov av en tredje stjärna. “Jag har en kille”, sa Michael Wilbon och föreslog ett namn som potentiellt skulle kunna hjälpa Lakers att vinna en titel, “Zach LaVine”.

Zach LaVine är en 2-faldig All-Star som är i mitten av sin bästa ålder, och hans potential slösas bort i ett mediokert lag som Chicago Bulls, menade han. LaVine uttryckte sin önskan att spela med LeBron James under en intervju 2020, “Alla vill spela med de bästa spelarna i världen. Jag skulle älska att gå ut och spela med en kille som LeBron James.” Det här kan vara en chans för den 28-årige gardisten att jaga sin LeBron James-dröm i LA.

Hur kommer Zach LaVine att passa ihop med LeBron James och co?

Zach LaVine har varit en stjärna i ligan ett bra tag. Men han har inte fått sitt vederbörliga erkännande. Brian Windhorst avslöjade att Chicago Bulls kan spränga sin lista när som helst den här säsongen, och många scouter deltar i Bulls-matcher för att bedöma potentialen hos Zach LaVine och DeMar DeRozan. LaVine är också knuten till ett massivt 5-årigt kontrakt på 215 miljoner dollar som Bulls skulle älska att bli av med.

DeMar DeRozan eller Zach Lavine? Bulls förbereder sig för Harsh Ultimatum som en NBA All-Star som förväntas hoppa av

Om Lakers slutar med att förvärva Zach LaVine kan han visa sig vara den saknade biten för deras framgång. LaVine är den främsta målskytten på Bulls, som skjuter med en anständig procent från tre och kan ta över matchen vilken kväll som helst. LaVine är bara 28 år gammal, och hans unga axlar kan ta mycket belastning från LeBrons axlar. Zach LaVine kan vara vad Lakers behöver just nu. Tycker du att LeBron James och Co. borde söka Zach LaVine för att förbättra sina chanser att vinna ett mästerskap?

RELATED ARTICLES

Mest populär