Saturday, December 9, 2023
HemNewsYoutuber återskapar Fortnite Chapter 4 Live Event med Marvel's Galactus och mycket...

Youtuber återskapar Fortnite Chapter 4 Live Event med Marvel’s Galactus och mycket mer

Fortnite Chapter 4 säsong 1 kommer att lanseras den 4 december. Innan den lanseringen skulle det dock finnas ett evenemang som heter Fracture, som kommer att hållas för att markera slutet av kapitel 3 och början av kapitel 4.

Utvecklare av Fortnite Epic Games har släppt många teasers för detta kommande evenemang och gett spelarna flera tips om vad som kan hända under detta 40-minuters storydrivna event. Varje ny teaser och hint får fansen i frenesi och spekulerar om vad som kan hända under Fracture-evenemanget. Så den här Youtubern, vid namn Trimix, bestämde sig för att testa de mest efterfrågade elementen.

Marvel’s Galactus förstör Fortnite-karta

Vi vet alla vem Galactus är. Den gigantiska himmelska varelsen har alltid haft smak för levande planeter. Så det är bara vettigt om vissa fans vill se honom vända Fortnites Island upp och ner. Med en motion capture-dräkt skapade Trimix en CGI Galactus och la sedan till den i ett förinspelat foder av Fortnite.

Sedan fortsatte de med att slå ett gäng CGI-mekanismer som Marvels superstora skurkar som om de inte vore annat än flugor innan de till slut förstörde världen helt och hållet när Jonsey står och tittar på.

The Rock vänder ön över en omgång UNO

Ett fan bestämde sig för att de ville se Rock och Jonsey spela UNO, och Rock förlorar spelet mot Jonseys hela kortlek på +4 UNO och vänder ön. YouTubern sa att det var väldigt knepigt eftersom de på något sätt var tvungna att spela in en UNO-match mellan två icke-existerande karaktärer.

Så de började med att spela in bilder från ett tomt område som var tillräckligt stort där två karaktärer kunde läggas till. Sedan lade de till ett bord och ett par stolar till området med hjälp av VFX.

Sedan spelade de in sina manér med UNO-kort i motion capture-dressen och lade till CGI-modellerna till spelets filmmaterial med ett bord och en stol i.

Och allt som återstod var att Rock och Jonsey spelade några UNO-spel och att Rock förlorade och verkade irriterade. Och sedan uppstod oundvikligen kaos. Även om han inte vände ön här, vände han bordet av ilska.

Stiftelsen förlorar en omgång Rock Paper Scissors

Ett fan ville att Trimix skulle spela en omgång stenpappersax med The Foundation. Trimix, som spelar som Jonsey, vinner spelet, och i raseri vänder The Foundation på Fortnite-ön. För de som inte vet, The Foundation avslöjas senare för att vara klippan också i Fortnite.

Så Trimix spelade stenpappersax med Rock och animerade sedan en enorm modell av honom som bokstavligen vänder på ön. Att spela stenpappersax mot The Rock är ganska lätt, eftersom det är ganska uppenbart att han alltid går för “Rock” verkar det som.

Sedan sparkar The Rock helt enkelt Trimix i havet och Trimix lade till en enorm 3D-modell av Rock i spelet som bokstavligen visas vänder på ön. Detta var uppenbarligen de ändrade bilderna från en tidigare säsong.

Slone och Jonsey gifter sig

För att upprätta ett äktenskap tog Trimix över stranden och lade till allt som behövdes för ett äktenskap i filmen. Alla Jonseys kompisar dök upp, Paradigm, vetenskapsmannen, och till och med hans UNO-kompis the Rock. Och Dr. Slone bjöd in alla vakterna till hennes bröllop.

Därefter använde YouTubern några kyssmallar för 3D-modeller och efter allt detta, med lite trevlig musik som spelades, gifte sig Jones och Slone.

John Cena och Foundations armbrytningsmatch

Inledningsvis filmade Trimix precis en Rock 3D-modell arm brottning i luften som det populära John Cena skämt säger. Men senare hittade han faktiskt en tom plats, fick lite bilder och lade till två stolar och ett bord till det området.

Sedan fortsatte de med att filma sin låtsasarmbrytning i motion capture-dräkten. En efter en för båda karaktärerna. Och sedan, efter att ha kombinerat animationerna, hände äntligen denna legendariska match. En seger till John Cena verkade inte göra Rock glad när han slog den firande brottaren till slut.

Fortnite Fracture live-evenemangskoncept

Med teaserbilden som referenspunkt skapade Trimix himlar och berg som matchade bilden. Lägg sedan till några detaljer genom att lägga till flytande delar av ön med ett antal POIs ovanpå dessa bitar.

Sedan fortsatte han med att skapa en kopia av tornadon, maskerade den och lade till den i den förinspelade scenen. Och sedan lade de till en massa små element som stenar med krom på scenen.

Till sist återstod bara att lägga upp filmer av någon som springer någonstans och sedan tittade på något. Så han lade till Jonseys kropp till den där motion capture-trådramen och la till den i frakturhändelsen.

Ibland föreställer sig fansen riktigt vilda saker angående deras favoritspel. Men YouTubers som Trimix väcker den fantasin till liv. Bortsett från videon är fansen verkligen hypade för detta kommande Chapter of Fortnite.

En ny teaser nästan varje dag håller dem vakna på natten och undrar vilka nya saker den här händelsen skulle ge. Och de skulle inte behöva vänta särskilt länge.

SE DETTA NU- Toppsaker som är förbjudna i Fortnite

RELATED ARTICLES

Mest populär