Friday, December 8, 2023
HemNFL"You're Not Geting Traded": Josh Dobbs avslöjar Coach Gannons svek innan Sudden...

“You’re Not Geting Traded”: Josh Dobbs avslöjar Coach Gannons svek innan Sudden Vikings-kapitlet

De senaste dagarna har varit fyllda med oväntade vändningar för Josh Dobbs. Han klev in som startande quarterback för Arizona Cardinals när Kyler Murray led av en trasig ACL. Han blev en ersättare för Murray. Enligt honom, när deadline för handel närmade sig, försäkrade Cardinals tränare Jonathan Gannon Dobbs att han inte skulle bytas.

Men eftersom Murray är på väg att återvända till fältet, i en överraskande vändning, byttes Dobbs till Minnesota Vikings. Han känner sig nu förrådd av tränare Gannon, eftersom han inte höll sitt löfte.

Dobbs förklarade vad som hände innan handelns deadline

Denna handel var chockerande för Dobbs, och på FOX9 förklarade han i detalj vad som hände under de 36 timmarna före handelns deadline. Enligt Dobbs, på söndagen, när Cardinals förlorade matchen mot Baltimore Ravens med 31-24, närmade sig tränare Gannon honom. Gannon meddelade att Dobbs skulle starta mot Cleveland Browns i nästa veckas match. Dagen efter informerade Gannon honom om att han skulle starta rookien Clayton Tune över honom men försäkrade honom att han inte skulle bytas.

Dobbs sa: “Han tittade på mig i ansiktet och sa att du inte blir bytt; du släpps inte. Du kommer att vara här i Arizona.” Men i tisdags, när han vaknade, såg han ett sms från sin agent om att han antingen skulle bytas till Vikings eller Browns. Till slut byttes han till Vikings, där han ersätter QB Kirk Cousins, som lider av en akillesskada.

Dobbs första match för Vikings

Dobbs draftades i 2017 NFL Draft, och sedan dess har han konsekvent spelat i NFL. Vikings är hans fjärde lag i hans NFL-karriär. Efter handeln fick Dobbs ingen chans att återhämta sig från chocken. Direkt efter handeln i onsdags fick han genomgå medicinska utvärderingar.

Dobbs kamp är inte begränsad till det; eftersom Vikings hade en match mot Atlanta Falcons i söndags var han tvungen att förbereda sig mentalt för matchen inom fem dagar. Han var tvungen att smälta spelboken och alla andra aspekter för att vara redo för söndagens match.

Lost in Translation: Josh Dobbs ger unik insikt i att anpassa sig till Vikings offensiv efter att ha lett Minnesota till seger bara en vecka efter hans handel

Men alla dessa saker hindrade honom inte från att leverera en av de bästa prestationerna den här säsongen. Han avslutade 20 av 30 passningar på 158 yards och touchdowns. Vikings besegrade Falcons med 31-28, och hans spel spelade en viktig roll i Vikings seger. Dobbs vann också veckans offensiva spelare

RELATED ARTICLES

Mest populär