Friday, February 3, 2023
HemNFL"You're Not a Kardashian": Fans tappar tålamodet med Odell Beckham Jr. Eftersom...

“You’re Not a Kardashian”: Fans tappar tålamodet med Odell Beckham Jr. Eftersom Star WR förblir fri agent trots intresse från flera franchiseavtal

NFL-världen har ivrigt väntat på en mans beslut. Men fansen har blivit väldigt otåliga, och det märks. Odell Beckham Jr. har hela ligan i väntan på hans nästa drag. Fans tittar på OBJ:s varje rörelse. För varje tweet och berättelse blir fansen rastlösa.

Nyligen satte OBJ upp en tweet med en enda emoji utan någon förklaring och fansen utbröt med viscerala reaktioner. Med väntan på att OBJ skulle gå till antingen Cowboys eller Giants, fanns det reaktioner på hans tweets som sträckte sig från snark till ironi och hån.

Fansen reagerar på Odell Beckham Jr

Odell Beckham Jr lade nyligen upp en tweet som bestod av en enda emoji utan något sammanhang. I ljuset av hans senaste besök på Cowboys anläggningar och rykten om hans kontakter med olika NFL-lag som Bills och Giants svävar också runt. Mitt i det hela verkade Beckhams tweet som salt i såret.

OBJ satte en emoji av en schackpjäs på Twitter. Det var en svart bonde. Fansen reagerade i olika grad på hans tweet. Det kom en tweet som hånfullt visade OBJ:s resa.

Jag ska till Dallas

Jag ska till NY

Jag ska till Buffalo

Jag kan inte spela just nu men jag kommer att vara redo senare i januari

Jag kan inte spela den här säsongen så jag ska bara fortsätta med rehab och göra mig redo för 2023

Enkel

Sluta spela Bruh

— Andre’ Jackson ✭9️⃣-3️⃣✭ (@theraldre_jack) 7 december 2022

Det fanns också kommentarer som nästan bad bredbandsmottagaren att komma och spela för Giants.

Odell, Giants fans avgudar DIG, vi vet att du blev kränkt av Cleveland-handeln, plus här är en möjlighet att avsluta det du började med oss ​​– till skillnad från alla lag som nämnts hittills är vi det största behovet av en #1-mottagare. Vad är problemet?

— TRM (@MeAndNuggie) 7 december 2022

Ett annat fan talade hånfullt ur OBJ:s perspektiv.

Titta på mig titta på mig i obj någon uppmärksamma mig.. även om jag inte är frisk nog att spela boll men ändå behöver all uppmärksamhet

— ✭COWBOYSQUEST 4 SIX✭ (@budltbeer) 7 december 2022

Det fanns kommentarer som precis förklarade OBJs framtid.

Hur som helst kommer du inte vinna en Super Bowl den här säsongen

— GullahJack843 (@GeecheeBee843) 7 december 2022

Fans talade om hur det kan finnas en chans att Cowboys inte vill ha honom.

De vill inte att han sa det

— Nuukdaredsfan (@SpedNYsportsfan) 7 december 2022

Ett fan förklarade och förklarade också sin teori om att OBJ kommer till Bills.

Det betyder att han kommer att undertecknas av Bills. Kyle Brandt frågade Josh Allen i går om det skulle vara coolt att få OBJ till jul. Josh Allen sa att han inte kommer att gå in på det men sa att han verkligen skulle vilja ha ett fint schackspel.

— Bryan Howell (@howell_bryan) 7 december 2022

Men det fanns också fans som stödde den tid han tar att fatta ett beslut.

Mannen fattar bokstavligen det bästa beslutet han kan och folk hatar honom. Har du ännu inte hittat det bästa jobbet för dig själv baserat på dina talanger, behov och möjliga resultat? Han gör samma sak.

— Automatron  (@Automatron01) 7 december 2022

En kommentar vill bara att OBJ ska komma till Dallas.

Man kommer till cowboys och sluta bete sig som en diva

— Tony Taylor (@EGBSHARK) 8 december 2022

Slutligen fanns det en kommentar som hånade hur lång tid det tar för Beckham att fatta ett beslut.

du är inte en kardashian bara välj ett lag redan

— Julio 🇦🇷 (@ToneyTouchdown) 7 december 2022

Allt som allt kom det en mängd reaktioner från alla fans. Men fansen var inte de enda som hade något att säga om vart OBJ är på väg. Shannon Sharpe och Skip Bayless diskuterade vart OBJ är på väg i deras show.

Shannon och Skip on OBJ

Värdarna för OBJISTRIGADE diskuterade nyligen OBJ:s plats. De pratade om den senaste medicinska rapporten som nyligen kom ut efter att Beckham tog ett möte med Cowboys. Sharpe kommenterade den dåliga formen som var Cowboys beteende, vilket gjorde informationen om den breda mottagarens knä offentlig.

Analytikern fortsätter med att säga, “Du behöver inte göra det här Cowboys om du tror att du har laget som kan gå och tävla om en titel utan Odell, varför skulle du behöva släppa den här brödsmulan?” och ifrågasätter Cowboys avsikter. Vinna hans beslut blir mindre och mindre tydligt, även analytiker spekulerar oändligt. Frågan som återstår är hur lång tid kommer OBJ att ta på sig att förklara sitt beslut?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär