Saturday, January 28, 2023
HemNASCAR"You're Next" - Fans börjar "Counting Down the Days" när Bubba Wallaces...

“You’re Next” – Fans börjar “Counting Down the Days” när Bubba Wallaces fästmös senaste inlägg väcker spänning inför sitt bröllop

Bubba Wallace har sett sin beskärda del av mörka dagar inte bara i sin NASCAR-karriär, utan i sitt liv i allmänhet. 23XI Racing-föraren har varit ganska högljudd om sina kamper i och utanför en racerbil, problem som inkluderar psykiska problem, att vara för självkritisk, familjeproblem och mer.

Men NASCAR-föraren har nu hittat en viss stabilitet, saker är bättre nu, och en stor anledning till det är verkligen hans fästmö, Amanda Carter.

I en intervju tidigare i år beskrev Wallace hur mycket hon betyder för honom. “Jag är inte säker på vad jag skulle göra utan henne,” sade Wallace enligt PEOPLE. “Det gör jag verkligen inte.”

Paret är redo att knyta ihop säcken senare denna månad på nyårsafton, och om du tittar på kommentarerna under Amanda Carters senaste Instagram-inlägg, skulle du inse hur glada och glada fans är för sitt bröllop.

Fans kan inte vänta på bröllopet för Bubba Wallace och Amanda Carter

Bubba Wallace och hans fästmö deltog nyligen i Mike Campbells bröllop, “en PR-kille” på JR Motorsports. Carter la sedan upp några bilder från bröllopet tillsammans med Wallace på sin Instagram – “Happy NASCAR wedding season 💍 Cheers to @immikecampbell & @caitlynmgard !!!!!!”

“Ni två är det sötaste paret”, löd ett fans komplimang på deras bilder.

En ansenlig mängd reaktioner gällde dock deras bröllop, som fortfarande är ett par veckor bort.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Amanda Carter (@amandacarter17)

“Vi väntar med spänning på DINA bröllopsbilder!!! De kommer att bli underbara, det är jag säker på. ❤️”, skrev ett fan medan ett par av dem påminde paret, “Nästan dags för ert bröllop ja,” och “ni är alla på ⌚ det kommer snart.”

“Räknar ner dagarna tills vi ser bilder från din stora dag”, skrev ett fan medan ett annat skrev: “Du är nästa! 💍.”

Det fanns ett fan som förmodligen hade misstagit bilderna med att vara från Wallaces eget bröllop som fortfarande är i framtidsform – “Ni gifte er?”

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär