Friday, February 3, 2023
HemF1"You're Gonna Get Fired": Red Bull Golden Boy Max Verstappen riskerade en...

“You’re Gonna Get Fired”: Red Bull Golden Boy Max Verstappen riskerade en gång sin F1-karriär för att fullborda Sergio Perez’s Wicked Dare

Trots deras senaste bråk har Max Verstappen och Sergio Perez varit ett av de bästa förarparen på nätet. Deras relation har varit ganska stark. I en av Red Bulls gamla videor kan duon se ett gott skratt när holländaren ställs inför en rolig utmaning.

Max Verstappen är all verksamhet på tävlingsdagar. Red Bull-föraren är lika fokuserad och är känd för sitt no-nonsense tillvägagångssätt. Trots det var 25-åringen inte blyg för att visa sin barnsliga sida i en av Red Bulls reklamfilmer inspelade med lagkamraten Checo Perez.

Teamet vågade det holländska lejonet att kalla Red Bull-bossen Christian Horner som ett spratt och kvacksalvare som en anka. När Verstappen skulle ringa sin chef sa Perez skämtsamt: “Du kommer att få sparken.” Till detta fick Max fundera: “Varför måste jag alltid göra dessa saker?”

Holländaren dubbelkollade till och med om laget menade allvar med att våga eller inte. Tyvärr för honom var de det, och han var tvungen att ringa Red Bull-chefen och kvacka på samtalet. Christian Horner tog det sportigt och skämtade om att hela Red Bull Marketing-teamet fick sparken.

Red Bull-fans hoppas att paret kan återgå till samma vänliga dynamik nästa säsong som i videon. Dessutom kommer de att behöva duon om de planerar att försvara sin konstruktörstitel.

Max Verstappen avslöjar att hans förhållande med lagkamraten Sergio Perez är “bra”

Max Verstappen trotsade lagorder och lät inte Sergio Perez passera i det brasilianska GP. Detta skapade en hel del dramatik och gav upphov till rykten om att Checo blev hjärtkrossad. Den 2-faldiga världsmästaren har dock rensat luften angående detsamma.

Verstappen sa till Sky Sports, “Vi går vidare. Ärligt talat har jag ett bra förhållande med Checo. Men jag förstår bara inte när folk inte har hela bilden, att genast börja attackera mig så.

Han fortsatte vidare, “Jag är bara lite trött på all den här tjuren**** som bara går runt hela tiden. I slutändan har jag inte gjort något fel, folk har bara missuppfattat vad som pågick.”

Checo slutade till slut P3 i WDC efter att Charles Leclerc tog hem P2. Perez kommer nu att försöka komma tillbaka starkare nästa säsong och börja om.

Verstappen och Perez tävlade som ett lag i Abu Dhabi efter deras lilla bust-up. Det räckte dock inte för att hans lagkamrat skulle ta andraplatsen i mästerskapet. Med allt som har hänt, kommer Sergio Perez försöka utmana Max Verstappen nästa säsong?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär