Wednesday, February 28, 2024
HemTennis"You're Being Ridiculous" – Nick Kyrgios blir brutalt utplånad av fans efter...

“You’re Being Ridiculous” – Nick Kyrgios blir brutalt utplånad av fans efter hans otäcka svep mot tennislegenden Boris Becker

Efter att ha utfärdat några djärva påståenden om att de moderna tennisstjärnorna är vida överlägsna de stora från den tidigare eran, har Nick Kyrgios varit inblandad i en fejd med Boris Becker. Den australiensiske tennisspelaren lägger bränsle på elden och har nu tagit ytterligare ett direkt skott mot den 6-faldiga singelmästaren i Grand Slam samtidigt som den uppmärksammat tennisvärlden.

Amerikas favoritvideo idag

När de fortsätter att slåss om de två olika tennisepokerna, stämplade “tennisens bad boy” nyligen Becker som “löjlig”. Efter att ha reagerat på hans raka svar till Hall of Famer har en mängd fans nu tjatat mot Kyrgios på sociala medier.

Fansen reagerar när Nick Kyrgios fortsätter sin fejd med Boris Becker

I sitt ärliga svar på Kyrgios kontroversiella kommentarer sa Becker nyligen att moderna tennisspelare, inklusive Aussie, måste “respektera det förflutna av vår sport.” Hall of Famer hävdade att det är på grund av de tidigare tennisproffsen som det finns så många “monetära priser” och stor “reklam” i tennisens moderna era.

Men på sitt varumärkessätt var Kyrgios snabb med att ge ett ofiltrerat svar eftersom han beskrev Becker som “löjlig”. Den kontroversiella tennisspelaren twittrade, “NETFLIX …. Minns inte att jag såg Boris där killen är löjlig. Jag har gjort min karriär utanför banan utan hjälp av de andra.”

I kommentarsfältet var dock en uppsjö av fans inte nöjda med australiensarnas respektlösa kommentarer om den tyska tennislegenden. En användare sa: “#13 var det bästa du någonsin fått, Nick. Det finns många spelare rankade högre i sin karriär som Kent Karlsson, Miloslav Mečíř, Tim Mayotte, Jay Berger, etc. (alla tidigare #10) som inte många minns idag. Vad tror du att ditt arv kommer att vara om 10-20 år? Jag tvivlar på att det kommer att handla om dina prestationer i tennis; snarare om dina brister – på och utanför banan. (Ja, folk ställer in sig på dåligt beteende, kontroverser och dramatik. Men är det det du vill bli ihågkommen för?)”

Samtidigt gav ett fan Kyrgios ett brutalt slag för att han nämnde hans framträdande i tennisdokumentärserien “Break Point”. Han kommenterade, “ärligt talat hoppade jag bara över delarna han var på Netflix-programmet, det var han bara inte”

På samma sätt kritiserade ett annat fan Aussie för att ha “flexat” hans framträdande i Netflix-showen, “Den här killen flexar nu Break Point på Netflix över Boris jävla Becker. BORIS BECKER. Jag är säker på att alla 6 personer som såg den skulle hålla med.”

Ett fan sa också att det var Kyrgios som nu är “löjlig” i sin pågående fejd med Becker. Användaren kommenterade, “Håll lugnt Nick, du är löjlig. Du förstår helt enkelt inte enkel grammatik.”

Ett fan kritiserade också “tennisens dåliga pojke” för att han under en längre tid inte respekterade de “som stöttade honom”.

“Du kan säga att han inte är en poser” – Roger Federer-fans kommer att omfamna den unge ungen Carlos Alcaraz efter hans graciösa agerande på Indian Wells

Han sa: “Vad håller den här killen på med. Kan inte fatta att jag var ett fan så länge. Vinn något ffs. Ge något tillbaka till de som stöttat dig i så många år”

Vad tycker du om att tennisvärlden slår ut mot Kyrgios för hans senaste kommentarer om Hall of Famer? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär