Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Your Son Gonna Get Knocked the F**K Out": Devin Haney vs. Regis...

“Your Son Gonna Get Knocked the F**K Out”: Devin Haney vs. Regis Prograis Faceoff slutar i Father vs. Trainer Verbal Altercation

Den senaste konfrontationen mellan Devin Haney och Regis Prograis överträffade de typiska skämten före kampen. Bakom kulisserna av deras intensiva fotografering på Golden Gate-bron var känslorna höga som Bill Haneyden passionerade far till Devin Haneyoch Evins Toblerden no-nonsense fitnesstränaren för Tydligen Prograisengagerad i en eldig verbal sparring som tillförde ett oväntat lager av drama till det redan upphettade ansiktet.

Amerikas favoritvideo idag

Insatserna var klara – ett mästerskapsbälte på spel, hemstadsstoltheten hängde i balans och den sjudande intensiteten mellan en pappa som häftigt skyddade sin son och en tränare som var fast i sin tro på Prograis knockout-förmåga.

Haney vs Tobler: Fader vs tränare

Medan kämparna var upptagna med att sköta sina professionella skyldigheter, blev deras läger upptagna på sitt eget sätt. Bill Haney pekade på mästerskapsbältet och hävdade: “Vi behåller det bältet, vi behåller det bältet, vi behåller det bältet där. Du kommer inte att åka tillbaka till New Orleans med det bältet.” Med orubbligt självförtroende sköt Tobler tillbaka, “Vi behåller det bältet. Your Son Gonna Get Knocked the F**K Out, som vi sa”, eskalerade spänningen. Fiendskapen mellan Bill Haney och Evins Tobler blev en berättelse i den större berättelsen om Haney-Prograis-matchen, en underintrig som lade till lager till den redan övertygande berättelsen.

Regis Prograis står inför en kamp i uppförsbacke för att behålla sin WBC superlättviktstitel mot Devin Haney på Chase Center. Medan Haney har ett enastående rekord på 30-0 och just avsagt sig sina lättviktstitlar, tror Prograis att seger är möjlig i ett heltäckande slagsmål istället för en teknisk boxningsmatch.

Regis Prograis’ Camp ställer tvivel på Devin Haneys trovärdighet

Prograis och hans team verkar så tvivel om Haney, hävdar att han inte har visat förmågan att stå på sig och etiketterar sin karriär som “tillverkad”, vilket betonar hans tendens att möta lätta motståndare. Prograis, boxaren och överlevaren, stötte på

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Devin Haney (@realdevinhaney)

Medan Haney kan ha den tekniska fördelen, kan Prograis, med sin spänstiga bakgrund och fokus på kampen, potentiellt gå segrande i en mer intensiv, mindre ortodox kamp. I ringen kommer resultatet att bero på om Haneys skicklighet i den nya viktklassen driver honom till ytterligare en seger eller om Prograis, fightern med en ödmjuk början, segrar i en hårt tillkämpad tävling.

De verbala utbytena bakom scenen har ytterligare höjt förväntningarna som ledde till fightnatten. Det överskrider bara en uppvisning av skicklighet; det involverar faderns stolthet, tränarens beslutsamhet och en djup känsla av självförtroende.

RELATED ARTICLES

Mest populär