Saturday, December 9, 2023
HemNBA"Your Chance Is Coming": Kevin Garnett fördubblar sin tro på 19-åriga Cavs...

“Your Chance Is Coming”: Kevin Garnett fördubblar sin tro på 19-åriga Cavs Stars framtida framgång

Kevin Garnett är en NBA-mästare, som inte bara utmärkte sig individuellt utan såg till att hans lagkamrater också blev bättre. Han är den typen av spelare i laget, som har din rygg hela tiden. Hans frispråkiga natur och vilda trash-talk-förmåga har inte bara hjälpt honom personligen, utan också höjt moralen i hans team varje gång.

I en ny berättelse om sociala medier visar Boston Celtics-legenden en 19-årig NBA-rookie. Han stöttar och tror på potentialen hos denna 19-årige spelare

Kevin Garnett om 19-åriga Rookies potential

Kevin Garnett är en extremt passionerad person, som gillar att engagera sig helt och hållet i allt som fascinerar honom. En sak som chockade honom i de senaste NBA-nyheterna var när Cleveland Cavaliers bestämde sig för att skicka 19-åriga Emoni Bates till G-League.

KG, i en ny Instagram-berättelse, säger detta om Bates flytt till G-League. Han säger, “Seeee…det är shh så här…DET HÄR KIGEN ÄR EN GÅENDE HINK…det är galet hur du placerar honom i g-ligan?”

Han uttrycker vidare, “Nä, hunden, den här ungen borde vara först från bänken.. Fux katter gör? @emoni21 fortsätt bolla ung kille.”

Emoni Bates, som sedan gjorde en snabb comeback till NBA efter att ha spelat bara en match i G-League, tackar Celtics-legenden för hans stöd. Som svar på KG:s Instagram-inlägg visar den 19-årige Cavaliers-rookien kärlek och respekt i sin Instagram-story. Bates nämner i berättelsen, “Love OG. Fr sh*t betyder mycket.”

Kevin Garnett svarar sedan på Bates berättelse, “Fortsätt jobba ung kille…DIN CHANS KOMMER..” Kevin Garnett verkar väldigt säker på NBA-rookiens framtid, men varför?

Emoni Bates förutspådda potential

Emoni Bates ansågs vara ett “underbarn” som växte upp som basketspelare. Han var så bra i mellanstadiet och gymnasiet att “Sports Illustrated” visade en 15-årig Emoni Bates som “Nästa i raden” efter Magic, Michael och LeBron!

Sports Illustrated nämnde, “Emoni är 6′ 9″ med långa armar, minimalistiska biceps och ett skottslag som är renare än en solnedgång på landet, så folk jämför honom oundvikligen med Kevin Durant. Det här låter galet. Det är inte tokigt.”

Tidigare NBA-domares Vendetta: Hur han gjorde upp poängen med Sixers-legenden Allen Iverson efter dödshot mot kära kollega

Ständiga jämförelser av hans spelstil har gjorts med NBA-superstjärnan, Kevin Durant. Många tror att Emoni Bates skjutskicklighet redan är på samma nivå som Durants. Han kan behöva finslipa de andra aspekterna av sitt spel, men Bates har verkligen potential att bli något “riktigt speciellt”.

Vad är dina tankar om Emoni Bates plötsliga flytt till G-ligan av Cavs och hans omedelbara återkomst till NBA-laget? Kommentera nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär