Sunday, December 10, 2023
HemBaseball"You Just Called Me a Bad Son" - Derek Jeter slog lekfullt...

“You Just Called Me a Bad Son” – Derek Jeter slog lekfullt tillbaka mot en reporter för att han tvivlade på hans föräldrars behandling i Yankee Stadium 2021

Den tidigare kortstopparen Derek Jeter är känd för sitt utmärkta spel och sitt ledarskap i spelet. Medan han spelade på bollplankarna var Jeter någon som visste hur man fick saker gjorda i krissituationer. Men lite vet någon om hans andra sida. ja! När Jeter fortfarande var en bollspelare, tog han en gång en rolig grävning hos en reporter när han fick en viss fråga.

Till reporterns bestörtning slog Jeter tillbaka mot kommentarerna på ett sådant sätt att han tog all kritik mot sig och tog sig ur situationen med ett leende på läpparna. Även i de tuffaste situationerna har kaptenen aldrig lämnat sitt lugna uppträdande.

Ingen annan kunde ha hanterat det bättre än Derek Jeter:

Den före detta Yankee har gett oräkneliga intervjuer under sin 20 år långa karriär med New York Yankees. Men i en intervju med SI 2008, när reportern ifrågasatte Jeters förmåga att ge sina föräldrar bättre platser på bollplanken, svarade kapten Clutch smart.

Reportern sa: “Jag har alltid undrat varför de inte är på första raden. Du är Derek Jeter. Kan du inte få dina föräldrar på första raden?” Jeter fortsatte sedan med att fråga reportern om han trodde att hans föräldrar inte hade bra platser. Men när reportern sa att det skulle vara bra att se dem på första raden, det var då Jeter var tvungen att gräva.

Han sa: “De gillar sina platser precis där de är. De är bara fem eller sex rader bakåt.” Dessutom tillade han, “(Skrattar) Du kallade mig precis en dålig son, Jimmy.”

Den tidigare kortstopparen tog det som en sport och gick vidare från den lilla grävningen på honom med ett skratt.

Hur är Jeters förhållande till sina föräldrar?

Jeters far, Dr Charles Jeter, är anledningen till att Derek Jeter valde att spela baseboll. Närhelst Jeter blir tillfrågad om sina framgångar som bollspelare, ger han alltid kredit till sina föräldrar.

Jeters far, som brukade arbeta som missbruksrådgivare, lämnade till och med sin tjänst för att arbeta med Jeter på ‘Turn2 Foundation’. Deras relation har alltid varit stark från början. Vad tycker du om Derek Jeters förhållande till sin pappa? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär