Saturday, December 2, 2023
HemMLB"You Guys Know How Philly Is": Varför Aaron Nola och Trea Turner...

“You Guys Know How Philly Is”: Varför Aaron Nola och Trea Turner avvisade bättre erbjudanden om att återvända hem, förklarat av Bryce Harper

Philadelphia Phillies stjärnhörnman Bryce Harper tror att saker och ting i laget är perfekt skräddarsydda för spelarnas idrottsanda. Det är anledningen till att när en spelare väl blir medlem i Phillies klubbhus, ser man dem sällan migrera till en annan klubb på egen hand. Och det har funnits flera fall för att bevisa detta.

Harpers lagkamrat, Aaron Nola, valde just en massiv AAV-miss ut tillsammans med att tacka nej till ett kvalificerat erbjudande inom laget för att få ett bättre och längre kontrakt med dem. Han kan ha haft en av de kortaste tiderna som fri agent den här säsongen; Men vilka erbjudanden som var på väg mot honom från de tävlande lagen lämnades strandsatta. En annan favorit Phillies slugger, Trea Turner, gjorde en liknande sak bara förra säsongen. Enligt Harper har saker alltid varit desamma där hemma; trots allt är lojalitet det sista som Phillies måste tänka på när det kommer till sina spelare.

Den beprövade Phillies-trion: Bryce Harper, Aaron Nola och Trea Turner

Tvåfaldig Silver Slugger-pristagare Bryce Harper satte sig nyligen ner med The Pat McAfee Show för att diskutera Philadelphia Phillies. För honom är det som betyder mest klubbens okuvliga anda; det råder på grund av den hemtrevliga atmosfären bakom kulisserna. Harper tror att det är atmosfären som betyder mest. Phillies uppvisning av oräddhet på planen och deras spelares konsekventa historia av att återvända hem i slutet av varje säsong bevisar hans teori ytterligare.

Aaron Nola, Phillies ess och tvåfaldiga Cy Young-nominerade, har varit med i laget sedan 2015. Han skapade bara vågor över Phillies fanbase genom att komma tillbaka efter sin korta free-agency-fas denna lågsäsong. Phillies rivaliserande lag som Atlanta Braves ska också ha förföljt Aaron Nola; sluggern var dock ovillig att ta emot ett erbjudande.

Intressant nog hade Nola redan tackat nej till ett kvalificerat erbjudande från Phillies värt 20,35 miljoner dollar för ett år. Teamet har tidigare skrivit ett sexårskontrakt på 150 miljoner dollar för honom med en AAV på 25 miljoner dollar. Aaron Nola bestämde sig för att hoppa över en $5 miljoner AAV för att ha ett extra år med laget, varefter han erbjöds ett kontrakt på $172 miljoner för sju år.

Aaron Nolas jämnåriga, Trea Turner, hamnar inte på efterkälken i sina lojalitetsprövningar heller. Han tackade nej till ett Padres-erbjudande på 342 miljoner dollar förra säsongen för att gå med på ett 11-årigt kontrakt på 300 miljoner dollar med sitt hemmalag. En är en början; två gånger är en slump. Men att ha flera tillfällen där spelare stannar hemma bevisar bara den atmosfär som Phillies så noggrant har skapat för sina spelare, och Harper kunde inte hålla med mer.

Bryce Harper och hans Phillies värderingar

“Ni vet hur Philly är,” funderade Harper till McAfee-intervjuarna. “Att kunna spela inför en sådan fanbas, det finns inget liknande… Bara stämningen i vårt lag? ” Stjärnsluggern har inte gjort någon hemlighet av att älska staden av broderlig kärlek och stötta Phillys andra idrottslag. Phillies vet att staden älskar dem direkt, vilket skapar en unik atmosfär i klubbhuset.

“Om någon säger att något eller något går, du vet, galet, eller något händer, kommer vårt team att komma tillbaka och göra de sakerna; Det har bara fungerat till det bästa för oss alla, och jag menar, (det är) bara väldigt roligt att få vara en del av det, fortsatte han. Som de säger, lojalitet är en dubbelriktad gata.

Philadelphia Phillies trogna familj

Fasetten av trohet verkar sträcka sig bortom diamantens gränser. Phillies-fans är kända för att vara mycket högljudda och strikta med sin lojalitet mot laget, och enligt en viss basebollspecialist finns det en bra anledning bakom det.

Dr Joel Fish, en idrottspsykolog från Philadelphia, säger att lojalitetsdraget går genom själva fibern i staden av broderlig kärlek. “I Philadelphia har du tre, fyra generationer av människor som sett Phillies, Eagles, Sixers, Flyers över tiden, så du har morföräldrar som förmedlar det till sina barn till sina barnbarn.” Dedikationen går i arv från generation till generation, som alltid dyker upp i Citizens Bank Park för att skapa uppståndelse mot motståndarlagen.

Bryce Harper, Aaron Nola och Trea Turner är alla redo att spela för hemmalaget nästa säsong. Phillies första match börjar den 24 februari 2024. Hur tror du att de kommer att klara sig i säsongens första match mot Toronto Blue Jays? Låt oss veta dina åsikter i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär