Wednesday, February 1, 2023
HemBodybuilding"You Guys Are Like All F***ed": Bodybuilding Legend, Jay Cutler, delade en...

“You Guys Are Like All F***ed”: Bodybuilding Legend, Jay Cutler, delade en fräck förutsägelse om Big Ramy med Phil Heath vid hans sista Mr. Olympia-framträdande

Kroppsbyggarlegenden, Mamdouh Elssbiay, är en av de främsta utmanarna till Mr. Olympia-mästerskapet 2022. Elssbiays fysik och massiva byggnad kan sätta vem som helst i stora problem. Känd känd som “Big Ramy”, skrämde en gång till och med Phil Heath och Jay Cutler med sin vansinnigt kolossala kropp.

Inför mästerskapet 2022 hade Ramy och Heath en öppen chattsession, där de pratade om turneringen och sin karriär och avslöjade många outtalade historier. Under denna diskussion avslöjade Heath också en incident där till och med Cutler erkände att han var rädd för Ramy.

När Big Ramy överraskade legendariska Phil Heath och Jay Cutler

Eftersom det prestigefyllda Mr. Olympia-mästerskapet 2022 är precis runt hörnet, bjöd det officiella Mr. Olympia Instagram-kontot in den legendariske Phil Heath och stjärnkroppsbyggaren Big Ramy för en livesession på Instagram.

I den här livechatten verkade Ramy och Heath avslappnade och pratade om personlig tillväxt och konversationer utanför scenen. Heath erkände också att han fruktade Ramy och hans stora kroppsbyggnad. Heath kom ihåg att han sa till andra: “Ja, nej, jag uppskattar dig, bror. Du vet att det är en broderskaps-, familjegrej. Och det häftigaste är att jag sa till folk som, ‘Ramy är killen att om han spikar det så är vi alla i trubbel’.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Mr. Olympia LLC (@mrolympiallc)

Men samtidigt som han uppskattade Ramys kroppsbyggnad, påminde Heath också en incident som involverade den tidigare kroppsbyggaren Jay Cutler. I själva verket hade Cutler också varnat Heath för Ramy. “Jag ska berätta en rolig historia för dig. Jag står på scenen. Vi står på scenen, det var den sista showen som Jay gjorde på Olympia. Och de tillkännagav hans placering, och han står där, och vi står där bredvid varandra, och Jay vänder sig mot mig och säger, ‘Om Ramy om den där killen någonsin blir sönderriven, är ni som alla jävla . Som om ni är färdiga, kommer ni att bli förstörda”, berättade Heath.

Idag, inför det uppskattade mästerskapet, är Big Ramy mer säker på sig själv och säker på att han kommer att vinna sin tredje Mr. Olympia-titel.

Ramy känner sig ostoppbar

Big Ramy är inte bara en fansfavorit på Mr. Olympia 2022, eftersom stjärnan själv är oerhört säker på sin vinst på det högsta evenemanget. Kroppsbyggaren har genomgått en drastisk fysisk förändring, vilket har överraskat hans fans och tränare, Dennis James.

Ramys nuvarande fysik har gjort honom till en av de främsta utmanarna att vinna Mr. Olympia-titeln i år. Kroppsbyggaren har arbetat med varje del av sin kropp och har sett till att det kan hindra honom från att vinna sin tredje stora titel.

Tror du också att Big Ramy kommer att vinna Mr. Olympia-tävlingen 2022?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär