Saturday, December 2, 2023
HemBoxing"You Gonna Run All Night": Tidigare världsmästare backar Shakur Stevenson i en...

“You Gonna Run All Night”: Tidigare världsmästare backar Shakur Stevenson i en potentiell kamp mot Gervonta Davis samtidigt som han varnar honom för vad som kan användas mot honom

Kampen mot Edwin Delos Santos kan ha fört Shakur Stevenson viss kritik, men diskussioner om vem han kommer att möta härnäst har redan börjat. Med ett fläckfritt rekord tog Stevenson den lediga WBC-världstiteln i lättvikt med en enhällig domslutsseger över De Los Santos. Stevenson, som nu har ett anmärkningsvärt rekord med 21-0 med 10 knockouts, vann sin världstitel i den tredje viktdivisionen.

Fans har kritiserat båda boxarna för en svag prestation. När fansen börjar diskutera vem Stevenson kommer att rikta in sig på härnäst, Tim Bradley, den tidigare världsmästaren i weltervikt, har sitt förslag klart. Vem är det som Bradley vill att Stevenson ska sätta på prov härnäst?

Tim Bradley väljer sin sida för en hypotetisk Shakur Stevenson-Gervonta Davis-match

“Tank är killen jag vill se Shakur slåss härnäst. Men jag vet redan vad som kommer att hända, säger Bradley till Fight Hub TV. Det finns dock en hake. Enligt Bradley, Gervonta Davis‘ laget skulle komma med många ursäkter för att inte låta kampen materialiseras. “De kommer att säga – ja, titta, du säljer inte ut arenor, du tar inte med något till bordet, så varför? De kommer att säga att du ska springa hela natten. Så de kommer att säga allt de kan för att kampen inte ska hända, men jag tror att kampen borde ske, förutspådde Tim Bradley.

Bradley ställde sig också på Stevensons sida medan han förutspådde segraren. Med Sugars försvar överlägset satsade “Desert Storm” på 26-åringen. Även om tvivel smög sig in, med tanke på Davis brutala attacker, cirklade han tillbaka till Stevenson. “Jag kan ha fel. Tank är ett djur. Han kan slåss men han har ännu inte varit i en ring med en kille som är lika smart som Shakur och en kille som är på hans IQ-nivå. Jag har fortfarande Shakur, för försvar, man”, sa Bradley och hyllade Stevensons försvar och IQ.

“Sugar” ber om ursäkt för sin “dåliga prestation”

Matchen märktes som matt, främst på grund av att Stevensons svårfångade fightingstil misslyckades med att översättas till en engagerande match. Trots att han säkrade segern bad Stevenson överraskande om ursäkt för sin undermåliga prestation. Stevenson uttryckte ånger och bad om ursäkt till boxningslegender: Floyd Mayweather, Andre Ward och Terence Crawford, som han alla betraktar som sina idoler.

“Jag uppskattar Floyd Mayweather, jag ber honom om ursäkt, jag ber om ursäkt till Andre Ward och jag ber om ursäkt till Terence Crawford,” sa Stevenson. Han erkände sin egen besvikelse och tillade: “De är alla mina idoler, och de kom ut för att se en fantastisk prestation, men jag gjorde en dålig sådan. Gratulera mig inte till en dålig prestation.”

Vissa, i motsats till vad Bradley antyder, kan avråda Stevenson från att gå för sådana som Davis eller Devin Haney efter hans senaste framträdande. Vilken sida är du på? Vi vill gärna höra dina åsikter i frågan.

RELATED ARTICLES

Mest populär