Saturday, December 9, 2023
HemWwe"You Could Smell the Alcohol ...": Före detta WWE-presentatör avslöjar John Cena...

“You Could Smell the Alcohol …”: Före detta WWE-presentatör avslöjar John Cena brottades 60-minuters Ironman-match efter en 9-dagars Alcohol Bender

John Cena har alltid visat obegränsad motståndskraft i sina matcher när han kliver in i den kvadratiska cirkeln av WWE. Den 16-faldiga WWE-mästaren har fått ett rykte för sitt motto “ge aldrig upp” och Cena vänder sig därför aldrig bort från en kamp. Men enligt ett färskt avslöjande kunde han lika gärna ha suttit bara en match ute.

Den tidigare WWE-presentatören Jonathan Coachman avslöjade nyligen en ganska rolig John Cena Story när han dök upp för en podcast. Ett videoklipp där han berättar om händelsen går runt på internet. Dessutom har det fångat brottningsfansens uppmärksamhet.

Telefonsamtalet som tvingade John Cena att stoppa en rolig kväll

John Cena har en utåtriktad och rolig personlighet som tilltalar hela WWE-universumet. Samtidigt som Cena har visat sin roliga sida på WWE-arenan har han också en tendens att gå vild. Det fanns dock en tid då Hollywood-stjärnan tvingades göra en hastig exit från en fest. Dessutom kunde han inte avsluta sin drink på festen 2005 på grund av arten av hans avgång.

På tal om incidenten i Chris Van Vliets podcast sa Coachman att Cena lämnade på grund av ett telefonsamtal från Vince McMahon. Tydligen hade John Cena nyligen blivit WWE-mästare i januari på Wrestle Mania 21. En mästares ansvar fann honom när han ombads försvara sin titel mot Shawn Michaels med kort varsel.

För att göra saken värre hade Vince beställt en 60-minuters Ironman-match istället för en vanlig. Cenationsledaren lämnade omedelbart baren. Han hade dock mindre än 24 timmar på sig att återhämta sig till matchen. För att göra saken värre hade Cena ådragit sig en baksmälla efter att ha deltagit i en nio dagar lång spridning av alkoholkonsumtion.

Medan Cena dök upp nästa dag för matchen, sa Coachman, “Han kommer ut och du kunde känna lukten av alkoholen som kommer ut ur hans porer.!” Men han krediterade också Cena och Shawn Michaels för den underbara show de gav publiken.

Trots en frånvaro på över 9 år besegrar CM Punk John Cena och Randy Orton på en ikonisk lista

Även om den här incidenten är rolig nog i sig, ligger den huvudsakliga punchen i det faktum att det var Ric Flair som satte upp Cena för så många drinkar. För den kvällen hade John Cena faktiskt aldrig ens rört alkohol.

Ric Flair ber Cena att bete sig som en “riktig mästare”

Enligt Coachman var John Cena en avhoppare fram till några dagar innan hans episka Ironman-uppgörelse mot Shawn Michaels. Coachman sa att Flair bad Cena att bete sig som en riktig mästare och betala för alla fester och drinkarna. Utan att ignorera orden från sin legendariska senior, tvingade Cena och tog tag i sig själv.

Men eftersom det var han som betalade för allt, bestämde han sig för att han lika gärna kunde dricka med alla andra också. Trots att han var en nybörjare på att dricka, avslöjade Coachman att Cena bara drack allt och allt och gick hårt på det i nio dagar i rad.

Faktum är att 16x-mästaren då slutade med att spendera över $70 000 bara på drinkar och fester. Trots detta stod en ung Cena inte bara rak, utan brottades genom en fantastisk timslång match. Vad är dina tankar om detta? Låt dem flöda i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär