Friday, February 3, 2023
HemOlympics"You Can't Eat Your Surfboard": Inget som Naysayers sa bröt surflegenden Laird...

“You Can’t Eat Your Surfboard”: Inget som Naysayers sa bröt surflegenden Laird Hamiltons förtroende för sig själv, avslöjar intervjun 2015

Känd som Waterman och med rätta, Laird Hamilton hade framgångsrikt utmärkt sig i allt han eftersträvade. Medan han hade försökt sig på att surfa eller vara producent, modell eller fitness- och näringsexpert, tog han sig framgångsrikt tillbaka till stranden. Detta betyder dock inte att livets vågor alltid har varit snälla mot honom. I själva verket blev han utskrattad, mobbad och rådet upprepade gånger att nöja sig med mycket mindre.

Trots att han var en enastående surfare drog hans lärare och andra ofta tillbaka Laird vilket gjorde honom demotiverad. Men mitt i smutsiga skämten och mobbare reste sig en man som hade självförtroende och det är Laird Hamilton. Dessutom var han demotiverad av de omgivande människorna under uppväxten. I en intervju 2015 öppnade Laird upp om hur nejsägarna försökte bryta hans självförtroende.

Laird Hamilton steg lika högt som vågorna

Laird Hamilton använde all omgivande negativitet som sin booster, snarare än att låta det sakta ner hans takt. Hamilton delade ett kraftfullt budskap genom berättelsen han berättade i 2015 års intervju.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Brendan Burns (@thebrendanburnsshow)

Hamilton sa, “Jag fick lärare att säga, du vet, varför jag, många hawaiianer och japaner och andra människor jag växte upp med var som att de brukade säga, hej du vet pojke, du kan inte äta din surfbräda eftersom jag skulle surfa varje dag och jag var bara tvungen att vara galen i att surfa.”

DYK DYPARE

Han fortsatte, “Och de är som, du vet, du kan inte äta den där saken. Som hej, du kommer att behöva arbeta eller så måste du överleva. Och jag tänkte, åh nej, jag tror att jag kan äta den här saken.”

Laird Hamiltons ostoppbara prestationer

Hamiltons specialitet ligger i att han aldrig slutade. Den berömda crossoverboard-innovatören introducerade stand-up paddle boarding, tow-in-surfing, stand-up paddle boarding och hydrofoil boarding.

Laird Hamilton blev ständigt avlyssnad och fick höra att han inte kan försörja sig på sina surfbrädor. Men Hamilton trodde på sig själv och sina färdigheter att inte låta folks negativa ord i hans sinne. Han fortsatte att arbeta hårt tills han fick titeln Waterman.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär