Sunday, December 10, 2023
HemSkateboarding"You Can Own a Piece of the Ramp": Skateboardlegenden Tony Hawk har...

“You Can Own a Piece of the Ramp”: Skateboardlegenden Tony Hawk har ett fantastiskt förslag till sina 7,5 miljoner fans

Tony Hawk är en av de främsta anledningarna till att göra skateboard till en av de mest populära sporterna i världen. Den legendariska skateboardåkaren är en av sportens pionjärer och är den första idrottaren att utföra skateboardtricket “900”.

Den före detta skateboardåkaren har nyligen kommit med en unik möjlighet för sina fans att vara en del av hans ikoniska “900”-trick. Det är en en gång i livet möjlighet och en begränsad sådan.

Tony Hawk och hans unika handelskortsamarbete

Den 12-faldige världsmästaren Tony Hawk har alltid sitt sätt att ge tillbaka till sin skateboardgemenskap och sina fans. “Birdman” gav nyligen sina Instagram-följare och andra fans att äga hans begränsade upplaga och påtagliga handelskort.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ABD Collectibles (@abdcollectibles)

Vad är så unikt med dessa kort? Samlarkortswebbplatsen ABD Collectibles, som Hawk har samarbetat med för denna möjlighet, delade nyligen en video på sitt Instagram-konto. Videon visar Hawk som utför sitt vintergröna 900 skateboardtrick på en okänd ramp. I den här videon avslöjade Hawk sedan hemligheten bakom “Last 900”-korten.

“Rampytan som jag gjorde det här på ändrade vi strax efter. Jag gjorde att när de arbetade med ABD skar de upp arken och satte dem i träningskort”, förklarade Hawk. Men eftersom det är 900-tricket har endast 900 Hawk-fans möjlighet att köpa dessa kort.

Han sa vidare, “Du kan äga en bit av rampen, jag gjorde min sista 900 på. Var och en var signerad av mig. Och det finns sex nivåer av aktivitet, så när du beställer en så vet du inte vad du kommer att få. Så allas chanser är lika.” Skateboardlegenden vet säkert hur man skapar intressanta förslag för sina fans och gör dem till en del av sin historiska resa.

Hawks 900 skateboardtrick

Sedan det bildades 1994 har X Games sett några av de mest vansinniga och ikoniska sporttricken. Men ett ögonblick som fastnade för alla under alla dessa år var Tony Hawks 900 skateboardtrick.

I decennier arbetade den vertikala skateboardåkaren obevekligt för att nå det omöjliga tricket. Vid X Games-evenemanget 1999 försökte Hawk utföra de 900 tricken men misslyckades tio gånger. Även om alla hade gett upp sina förhoppningar om Hawk, slutade inte legenden.

Lyckligtvis var 11:e gången charmen för “Birdman”. Hawk gjorde två och en halv fulla rotationer av brädan och landade säkert på marken. Åskådarna, kommentatorerna och hans medåkare blev galna när Hawk äntligen lyckades skapa historia efter flera misslyckade försök.

RELATED ARTICLES

Mest populär