Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding"You Almost Killed You": Fitness World visar spegel till Kali-musklerna när han...

“You Almost Killed You”: Fitness World visar spegel till Kali-musklerna när han fortsätter att avslöja produkter som han hävdar nästan dödade honom

Kali Muscle är känd för sin kontroversiella syn på diet och har varit i nyheterna på senare tid för den typ av livsstil han främjar för sina fans och följare. Efter hans vattenmelonutmaning och många andra dieter som endast innehåller frukt, har Muscle nyligen valt att exponera några stora varumärken som enligt honom inte är lämpliga att äta.

Efter att ha förklarat hur konsumtionen av Ramen och Coca-Cola visade sig vara extremt skadlig för honom, kallade han också dessa för att vara orsakerna till hjärtinfarkten som nästan dödade honom. Muscle har dock nu valt att gå mot Cheez-It, en favorit för många av hans fans. Som man kunde föreställa sig gjorde Muscles kritik av ostkexen inte många av hans anhängare glada.

Kali Muscle listar de skadliga ingredienserna i Cheez-Its

I hans senaste korta YouTube-video sågs Kali Muscle dra fram ett paket Cheez-It från en stormarknadshylla och undrade om han kunde ta med det hem till sina barn. Men allt eftersom videon fortskred avslöjade fitnessinfluencern hur han brukade äta ett helt paket på en gång, men nu när han tittar på ingredienserna i paketet vägrade han att kalla det annat än gift.

Muscle uppgav att en låda Cheez-It innehöll mjöl, vegetabiliska oljor och sojabönor med hög Oelic. Muscle undrade över den sista ingrediensen och frågade “Vad i helvete är det där? Vet ni vad det är? Han fortsatte listan över ingredienser och sa: “Canola, TBQ, HQ, skummjölk, vassleprotein. Jag är laktosintolerant.”

“Ät inte detta. Det här är gift”, var Muscles rekommendation rakt på sak.

När fitnesscommunityt såg Muscles tirad mot en annan populär matvara tog de sig till kommentarsfältet för att visa att de förkastade Muscles idéer.

Fans avvisar Muscles åsikter om Cheez-It

En användare kommenterade hur Kali Muscle var den enda orsaken bakom hans hälsoproblem genom att helt enkelt skriva “Du dödade dig nästan.” En annan kommenterade hur Muscle kan få problem för sitt innehåll. De skrev: “Stora företag tar inte lätt på det när du pratar om deras varumärken.” Någon annan hånade honom genom att säga: ”Han är det perfekta exemplet på vad man inte ska göra när som helst i livet. Han vägleder dig från sämre val till dåliga val med självförtroende att säga: “Jag sa inte åt dig att följa mig?” Blind ledare.”

Ännu ett fan kommenterade den försämrade karaktären hos fitnessinfluensers innehåll och sa: “Hans videor är gnälliga nu.”

LÄS MER: “Kali främjar nonsens”: Fitnessgemenskapen upprörd när Kali-muskeln lossnar en 11-dagars ananas-fasta

Kali Muscle hamnar alltid i kontroverser på grund av sina speciella matvanor. Men nu när han börjar sprida medvetenhet om viss skräpmat fortsätter fansen fortfarande att ifrågasätta hans bedömningar. Tycker du att Muscles fördömande av populära varumärken är vettigt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget “You Almost Killed You”: Fitness World Shows Mirror to Kali Muscles as He Continues to Exposure Products He Claims Nearly Killed Him dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär