Wednesday, December 6, 2023
HemMLBYankees nya slagtränare avslöjar Giancarlo Stanton-planen, eftersom $325 miljoner Slugger ser ut...

Yankees nya slagtränare avslöjar Giancarlo Stanton-planen, eftersom $325 miljoner Slugger ser ut att studsa tillbaka efter 2023 års kamper

Det har knappt gått en dag sedan James Rowson kom till Yankees som deras nya måltränare, men han verkar redan vara igång. Det visar sig att Rowson redan har kommit i kontakt med Yankee-truppen, inklusive stjärnsluggern Giancarlo Stanton.

Trettiofyraåriga Stanton har varit ett betydande namn i basebollvärlden men har kämpat på senare tid på grund av skador. Utöver det har hans form inte varit bland de bästa, eftersom 6’6″ kaliforniern har haft i genomsnitt bara 0,191 under säsongen 2023. Eftersom det är en viktig kugge i Yankees-serien, har detta verkligen fått varningsklockorna att ringa. Och det är ingen överraskning att den nya tränaren har sitt fokus precis där det ska.

Rowsons planer för Stanton

Under en intervju avslöjade James Rowson att han hade bytt texter med den utsedda slagaren. Han sa: ”Låt oss prata, hör vad han (Stanton) har att säga. Jag tror att en av de största egenskaperna hos en träffande tränare inte alltid är vad man vet, men ibland är det att lyssna. Att lyssna är en stor nyckelfaktor i detta, att höra killar och förstå var de kommer ifrån, eftersom det ibland hjälper dig att vägleda deras väg till framgång. Så jag kan inte vänta.” Han tillade: “Jag är exalterad över honom. Jag hoppas att han ser fram emot det. Vi sätter oss ner, vi pratar och sedan går vi typ därifrån.”

Det var 2014 när ‘Bigfoot’ skrev på ett 13-årigt avtal på $325 000 000 med Pinstripes efter en imponerande uppvisning för Marlins under de tidigare säsongerna. Till en början levde han upp till sitt rykte, men på senare tid har han varit bedrövligt färglös. Och det har inte fallit bra för många i ledningen och det har kommit kritik, bland annat från generaldirektören.

Cashmans giltiga kritik

Yankee GM Brian Cashman, känd för sin brashness, hade sina egna två cent om Stanton. Cashman beskrev den femfaldiga All-Star som skadebenägen och uttryckte frustration över att han inte kunde göra något åt ​​det. Och den här gången har han inte fel. Ända sedan han gick med i Yankees har Stanton varit en regelbunden besökare på skadelistan; under de senaste fyra säsongerna har han missat 223 av totalt 546 matcher, missat över en tredjedel av alla matcher.

Medan Stanton kommer att spela nästa säsong för Bombers, verkar hans långsiktiga utsikter röriga på grund av hans prestation och bristande tillförlitlighet. Med så mycket på spel för nästa säsong hoppas både Yankee-fans och ledning att den nya tränaren Rowson kan återuppliva stjärnsluggern. Tror du att Rowson kan påverka Stantons form? Låt oss veta!

RELATED ARTICLES

Mest populär