Wednesday, February 28, 2024
HemMLBYankees Martian Jasson Dominguez i hårkors efter Viral Tampa Photo utlöser viktkontrovers

Yankees Martian Jasson Dominguez i hårkors efter Viral Tampa Photo utlöser viktkontrovers

En av de ljusaste berättelserna 2023 var uppkomsten av Martian – Jasson Dominguez. I sitt korta framträdande för New York Yankees, avbröt rookien några fyrverkerier för fansen. Men precis när alla började drömma om framtiden blev han skadad och tvingades operera Tommy John. Nu har en bild kommit ut av Dominguez från Steinbrenner Field i Tampa och den har fått Yankee Nation att undra vad som just hände med deras Martian.

Medan de flesta gladde sig över platsen där Dominguez återvände till träningen, var det få som märkte att han hade gått upp några kilo. Även om det är vanligt att spelare går upp i vikt under lågsäsongen, särskilt om de är skadade som “The Martian”, blev fansen fortfarande förvånade över att se 20-åringen bära skägg och se lite mer skrymmande ut.

Jasson Dominguez börjar träna för att återvända till New York Yankees

Under sina korta 8 matcher hade Dominguez slagit 4 homeruns och hade ett löjligt OPS på .980. Fansen var upprymda och lättade när de insåg att Pinstripes äntligen hade svårt att följa med Aaron Judge. Men “The Martian’s” skada avbröt det firandet. Men det betyder inte att fansen inte ser fram emot att se sluggerns återkomst. Så när en bild på Dominguez med Oswaldo Cabrera lades upp blev den omedelbart viral på olika Yankees-forum.

Offseason Jasson-observation i Tampa

(via clifffoto / IG) pic.twitter.com/0wZwMt48dg

— Talkin’ Yanks (@TalkinYanks) 18 januari 2024

Medan man kan se att Dominguez framsteg går relativt bra med spelaren utanför hängslen! Men det som fångade allas ögon var den ökade massan av sluggern. Dessutom gav hans skägg fansen ytterligare en anledning att ifrågasätta jänkarnas policy för att inte skägga.

Medan ökad vikt förväntades på grund av hans operation och bristande träning efter det, var synen av Dominguez överraskande. Men med spelaren fortfarande ganska långt ifrån total kondition, kan vi kanske se honom i sin bästa form när han äntligen gör comeback. Från och med nu förutspår de flesta rapporter en återkomst sommaren 2024, precis runt All-Star-uppehållet.

Men fram till dess är fansen upptagna med att kommentera Dominguez ökade bulk och fira det faktum att han verkar återhämta sig snabbt.

“A tank”-fans svarar på “The Martian’s” senaste bild

Yankee Nation firade Dominguez återkomst, men det var en sak gemensam i deras kommentarer. Den här användaren ställde den frågan så tydligt som möjligt.

Blev han tjockare?

— Knicks4lyfe (@Knicks4lyfe1) 18 januari 2024

Medan detta fan var imponerad av The Martians totala vinster.

Dude är en tank

— COCaveManNYYankeeFan (@MCaveman237) 18 januari 2024

Snabbt började alla lägga märke till de extra kilona i Dominguez.

Marsmannen ser lite överviktig ut bara att säga

— Jonathan gaming (@Hosoriio1964) 18 januari 2024

Detta Yankees-fan bestämde sig för att kanalisera sin inre dietist hit.

Blanda i en sallad. Eller tio….

— Gionfriddo (@gionfriddo47) 18 januari 2024

Slutligen var detta fan fullt av tro på The Martians förmåga och attityd.

Den här ungen är ett freak. Jag kommer inte bli förvånad om han är tillbaka tidigare än väntat.

— Nestors Apple (@appleofnestor) 18 januari 2024

Så med New York Yankees redo för ett enormt 2024, kommer Dominguez återkomst bara att hjälpa dem. Kommer sluggern att börja där han lämnade 2023 eller kommer vi att se The Martian nå en annan nivå?

Läs mer: MLB-uppdateringar: Yankees’ Bullpen Revamp – Hector Neris Out, Insider Details 2 New Additions

Inlägget Yankees Martian Jasson Dominguez i Crosshairs After Viral Tampa Photo Triggers Weight Controversy dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär