Wednesday, February 28, 2024
HemWweWWE tillkännager två massiva matcher för kommande avsnitt av RAW 12/04; ...

WWE tillkännager två massiva matcher för kommande avsnitt av RAW 12/04; RAW Tag-Team-mästare kan behöva oroa sig

Den kommande upplagan av Monday Night Raw kommer att bevittna fantastisk action, eftersom två massiva matcher har bekräftats nyligen. Båda matcherna kommer att vara taglagsmatcher. Det ena kommer att innehålla tagglag som består av kvinnor, medan det andra kommer att ha män som brottas i par.

Amerikas favoritvideo idag

Den 4:e december upplagan av flaggskeppsshowen fyllde redan en del fantastisk action, som Seth Rollins mot. Jey Uso för världsmästerskapet i tungvikt. Nu kommer fansen att ha mer att bevittna på MVP Arena i Albany, NY.

WWE RAWs general manager bekräftar storsäljande matcher för den kommande upplagan av RAW

WWE RAW General Manager Adam Pierce delade nyligen de senaste nyheterna på Instagram. Han avslöjade att han har gjort två lagmatcher officiella för 12/04 Raw-upplagan. Först Katana chans & Kayden Carter kommer att få dyka ner i någon handling. Duon har krävt möjligheter ett tag och kommer nu att få det. De kommer att möta Natalya och Tegan Nox.

Därefter avslöjade Pierce det Bröderna Creed kommer att få möjlighet att lägga vantarna på Domedagen. De kommer att gå två mot två mot JD McDonagh och Dominik Mysterio. Brutus Creed och Julius Creed förtjänade nyligen möjligheten till ett skott på Undisputed Tag Team Championship.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av WWE (@wwe)

Innan du går in i ringen med Undisputed WWE Tag Team Champions, Damian Priest och Hitta Balorde måste ta itu med den andra halvan av The Judgment Day on Raw.

Kommer The Creed Brothers att bli de nya obestridda WWE Tag Team-mästarna?

I avsnittet av Raw den 27 november visade The Creed Brothers sitt värde i en turbulensmatch för taggteam. Matchen sattes upp för att ta reda på nr. 1-utmanare till tagglagets guld som för närvarande ligger runt midjan på The Judgment Day-medlemmar.

På showen besegrade de Alpha Academy, The New Day, DIY, Imperium, och Indus Sher för att vinna ett skott på taglagets guld. Duon tog sig till huvudlistan i avsnittet 6 november 2023 av Raw. Inom en månad fick de en titel, vilket bevisade sin obefläckade mentalitet och förmåga.

Med tanke på deras prestation på sistone borde Balor och Priest oroa sig för sin kommande match, där de kommer att sätta sin titel på spel mot The Creed Brothers. De har potential att vinna taglagets guld från The Judgment Day.

Vad är dina tankar om de två taglagsmatcherna som äger rum på den kommande Raw? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan. Vi vill gärna höra från dig.

RELATED ARTICLES

Mest populär