Tuesday, February 27, 2024
HemUfcWWE-stjärnan Brocklesnars dotter slår skottrekord lämnar UFCs lättviktare i skratt - "Can't...

WWE-stjärnan Brocklesnars dotter slår skottrekord lämnar UFCs lättviktare i skratt – “Can’t Fool Me”

Brock Lesnar är ett av de mest imponerande exemplaren av den mänskliga arten. ‘The Beast Incarnate’ är inte bara välsignad med otrolig muskelmassa och kraft, utan han besitter en otrolig, nästan otrolig hastighet och snabbhet för sin storlek. Detta har fått honom att bli UFC-mästare i tungvikt. Och det verkar som om äpplet inte har fallit långt från trädet, med sin dotter Mya Lesnar gör vågor i högskoleidrottsvärlden. 21-åringen har slagit kulstötningsrekordet vid Colorado State University, där hon är junior. Och en UFC-fighter hade en rolig reaktion på nyheten.

Amerikas favoritvideo idag

Terrance McKinney reagerar på att Brock Lesnars dotter slår rekord

Mya Lesnar satte nytt rekord med 18,50 meter kula på sin nya skola. Detta gav henne utmärkelsen veckans student-idrottare från CSU och fick henne att bli viral på sociala medier efter att hon delade nyheterna på sitt Instagram-konto. ”En ny PR och ett nytt skolrekord!! Nöjd med en stark start på min säsong”, skrev hon.

Reagerar på denna nyhet på Twitter, UFC lättvikt Terrance McKinney twittrade en affisch med en bild på Mya och delade nyheten om hennes rekordstora framträdande. UFC-fightern skrev, på skämt, att han trodde att detta inte var Mya Lesnar, utan Brock, klädd i en peruk.

För att vara rättvis mot McKinney delar fadern och dottern slående likheter: från deras bleka, nästan albino hud; stråblont hår; och samma robusta, kraftfulla ram. Medan McKinney verkligen skämtade i sitt inlägg, skulle han göra klokt i att hålla sig borta från Brock. WWE-superstjärnan och före detta UFC-mästaren är känd för sitt korta humör och arghet, och han kan se detta som en förolämpning mot sin dotter. Och hennes framträdande får fansen att ställa en mycket viktig fråga.

Kommer Mya Lesnar att följa i sin fars fotspår?

Med tanke på hennes atletiska talanger var många fans snabba att fråga om Mya Lesnar skulle följa Brock in i en karriär inom proffsbrottning. Hennes far är en av de mest kända fighters på WWE-listan som har bevisat sina kampförmåga genom att bli UFC-mästare.

Mya kommer dock, till skillnad från Brock, inte från en brottningsbakgrund. Den tidigare UFC-mästaren var en av de bästa kollegialbrottarna i landet. Mya har dock inte visat något intresse för sporten ännu. För närvarande finns det inget som tyder på att hon är ute efter att göra karriär inom proffsbrottning. Men om hon gjorde det skulle hon säkert vara välkommen till branschen med öppna armar.

RELATED ARTICLES

Mest populär