Sunday, February 25, 2024
HemWweWWE SmackDown lägger till stor match inklusive Randy Orton i sista minuten...

WWE SmackDown lägger till stor match inklusive Randy Orton i sista minuten bara timmar innan livesändning

WWE har på sistone släppt flera överraskningar på sina fans med plötsliga meddelanden som blåser sinnen och vinner hjärtan. Ett liknande tillkännagivande har nu gjorts från dess blå varumärke av SmackDown General Manager han själv. Faktum är att tillkännagivandet har fångat fansen från ingenstans precis som en RKO av Randy Orton.

Bara timmar kvar innan WWE SmackDown går live på allas skärmar, ett inlägg på sociala medier knackade på dörren för fansen och tillkännagav en speciell match. WWE lagt till ett inlägg på den officiellt X-konto där det bekanta ansiktet av Nick Aldis släppte bomben.

#SmackDown General Manager @RealNickAldis har annonserat en MASSIV match för IKVÄLL

8/7c på @FOXTV https://t.co/1QnppBw5cY

— WWE (@WWE) 19 januari 2024

Han sa, “God morgon, WWE Universe. Det är din SmackDown General Manager, Nick Aldis, här i Atlanta, Georgia, med en enorm kontraktssignering för Fatal 4-Way-matchen på Royal Rumble, ikväll, 8-7 Central, bara på Fox, och ett speciellt tillkännagivande.” Han namngav vidare deltagarna i denna speciella match.

“En av deltagarna i nämnda Fatal 4-Way kommer att vara i aktion i kväll när Randy Orton tar sig an Solo Sikoa, ikväll, bara på SmackDown,” avslutade Aldis. Är du upphetsad av denna plötsliga uppenbarelse?

Vem tror du vinner Randy Orton eller Solo poäng? Dela dina tankar i kommentarsfältet.

Inlägget WWE SmackDown lägger till större match inklusive Randy Orton i sista minuten bara timmar innan det går live dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär