Wednesday, February 28, 2024
HemWweWWE Raw (27 november 2023) Uppdaterat matchkort och förutsägelser: CM Punk &...

WWE Raw (27 november 2023) Uppdaterat matchkort och förutsägelser: CM Punk & Randy Ortons återkomst och mer spänning

Publiken hade en fantastisk tid under den nyligen avslutade WWE Survivor Series PLE. Men spänningen inför det kommande RAW-avsnittet har nått en brytpunkt, särskilt med återkomsten av två stora figurer inom brottning, Cm punk och Randy Orton, samma natt. Båda veteranerna kommer äntligen att dyka upp samma kväll efter en mycket lång frånvaro.

Amerikas favoritvideo idag

En handfull av brottningsmatcherna som är planerade till den kvällen kommer också att nå ett avgörande avslut. Det är roligt att göra förutsägelser om programmets handling när det finns så många höga förhoppningar. Så låt oss gå direkt in i konversationen.

RAW 11/27 matchkort och förutsägelser

1. Tagga Team Turmoil: Det verkar som Hitta Balor och Damian Priest kommer att inleda en ny fejd efter Raw. Tag teamets turbulensmatch är inställd på imorgon kväll, vilket kommer att avgöra nummer ett utmanare för den obestridda taglagsmästerskapsmatchen. Matchen kommer att inkludera involvering av Alpha Academy, Creed Brothers, Indus Sher, Imperium och DIY. Med tanke på Imperiums dominans är det möjligt att de kommer att stå högt så småningom; men chanserna att göra det själv vinna tävlingen är ännu större.

Med tanke på att Judgment Day är en hälfraktion, kommer det inte att vara meningsfullt för WWE att slå samman två av de skändliga fraktionerna om titlarna; Därför kan DIY vara det bästa möjliga alternativet för närvarande. Både Johnny Gargano och Tommaso Ciampa har fått ett enormt stöd från fansen sedan NXT-dagarna. Dessutom har Priest en historia med Gargano som han slog under sin NXT-storhetstid för att behålla sitt NXT North American Championship. Hälfraktionen kunde också överväga att utnyttja den komplicerade ekvationen mellan Gargano och Ciampo eftersom de var bittra rivaler som sedan blev vänner.

2. Ivar vs. Bronson Reed: Denna strid kommer säkert att bli en berg-och-dalbana för fansen. Det är ovanligt att se båda klackarna kollidera på Raw, men matchen är officiell. Båda köttiga män drabbade först samman i den ödesdigra fyrvägsmatchen som vanns av The Miz tre veckor sedan. Och då Bronson Reed distraherade Ivar och kostade honom ytterligare en match mot The Miz. På grund av detta är matchen låst för Raw. Det verkar som att WWE kan ge Bronson Reed en push, och den här matchen kan vara ett perfekt tillfälle för honom att visa upp sin tungviktsöverlägsenhet.

3. WWE Women’s Tag Team Championship: I den här matchen kunde vi se laget av Chelsea Green och Piper Niven behålla guldet på ett orättvist sätt mot Tegan Nox & Natalya, som de har gjort länge. De kunde behålla det momentumet och fortsätta med titlarna i handlingen.

Fram till Survivor Series sågs inte CM Punk i WWE:s rike. Och nu, efter nästan 10 långa år, kommer han att dyka upp på Raw. Vi förväntar oss att han inte kommer att slåss på showen; snarare kunde han klippa en kampanj och sedan initiera sin handling vidare.

Även Orton är inställd på att dyka upp i programmet. Efter hans storslagna återkomst ska det bli intressant att se vad som kan planeras för Orton. Dessutom ska det bli intressant att se vad som händer Seth Rollins. Kanske kunde han börja sin kamp mot Punk. Vem vet? Vad sägs om Rhea Ripley? Vem blir hennes framtid

RELATED ARTICLES

Mest populär