Dave Meltzer från Wrestling Observer Radio har förutsagt att NXT Superstar Rhea Ripley troligtvis flyttar till huvudlistan under den senaste framtiden.

Enligt honom, han har nyligen tagit upp prat av Ripley som rör sig uppför stegen.

Det fanns minst tre tecken för att säkerhetskopiera denna förutsägelse i det sista avsnittet av WWE NXT.

För det första förlorade Rhea Ripley ren mot Io Shirai var ett troligt tecken på att den australiensiska stjärnan går vidare från Black and Gold-märket. Det här är den strategi som WWE NXT använder när den behöver skriva av en Superstar från sin lista.

För det andra, efter matchen, delade Ripley och Shirai en omfamnande kram som kan vara ett tecken mot dem som avslutar sin historia.

För det tredje mötte Rhea Ripley Charlotte Flair vid WrestleMania 36. Därför har hon redan introducerats för huvudlistan Superstars.

En av ovanstående skäl skulle inte räcka för att göra denna förutsägelse. Att gruppera de tre skälen är dock goda bevis för att stödja Dave Meltzers förutsägelse.

WWE har inte släppt ett officiellt uttalande eller ens en antydan till detsamma. Om detta drag går vidare, oavsett vilket märke hon flyttar till, kommer Superstars att få hård konkurrens från henne.

Rhea Ripley återhämtar sig efter grymma skador

För närvarande återhämtar sig Rhea Ripley efter flera kontusioner och nötningar som hon drabbats av i båda öronen under sin huvudmatch mot Io Shirai.

Under matchen slet fem av hennes örhängen av. För att få hennes öra att se normalt ut igen, var läkarna tvungna att ta bort hudbitar.

WWE-fans som tittade på matchen har hävdat att detta var en WrestleMania-värdig match.

Faktum är att om detta var en av hennes senaste matcher med NXT, så utfördes det perfekt. Det var precis vad WWE-universum förväntade sig av två av de bästa brottarna världen över.

Hela striden handlade om hur brutal superstjärnorna kan vara. Ingen av dem var villiga att dra tillbaka. Båda var redo att vinna titeln med krok eller skurk.

Det är inte bara Rhea Ripley som fick skador. Enligt de senaste rapporterna skadade Io Shirai också nacken och är nu i återhämtningsläge.