Wednesday, February 28, 2024
HemBrock LеsnarWWE raderar ytterligare existens av Brock Lesanar efter WWE 2k24-omslaget

WWE raderar ytterligare existens av Brock Lesanar efter WWE 2k24-omslaget

WWE gör sitt bästa för att tvätta händerna från smutsen från Vince McMahons senaste rättegång. Medan McMahon omedelbart avgick från TKO Group, hanterar WWE Brock Lesnars potentiella inblandning i rättegången på ett annat sätt.

Eftersom Lesnar är en WWE-artist användes hans namn ofta i reklammaterial av företaget. Därför är WWE nu på en spree för att radera det från alla kända plattformar så att fansen inte orsakar ytterligare skada. Från och med nu har Lesnars namn raderats från en annan plattform, vilket framgår av ett klipp nyligen.

Brock Lesnar är inte längre med i introt till SmackDown

Wrestle Ops tog till X den 10 februari för att lägga upp bilder på introt från det senaste avsnittet av SmackDown. Bilderna postades med tweeten, “WWE har tagit bort Brock Lesnar från öppningsintrot och ersatt w/LA Knight.”

WWE har tagit bort Brock Lesnar från öppningsintrot och ersatt w/LA Knight. pic.twitter.com/QQCPWezt86

— Wrestle Ops (@WrestleOps) 10 februari 2024

WWE är på väg att radera närvaron av den påstådda WWE-superstjärnan Brock Lesnar efter hans inblandning i skandalen som involverar Vince McMahon. Han ersätts nu av The Megastar LA Knight som är en av de största kommande superstjärnorna i företaget.

WWE är på gång med borttagningsresan när de gör sitt bästa för att kompensera för skadorna på deras rykte av The Beasts potentiella inblandning i Vince McMahon-processen. Det här är ett av stegen WWE har tagit med Lesnar efter att superstjärnan togs bort från WWE 2K24-spelet och affischer, bara veckor innan release.

Han tas också bort från andra plattformar medan 99% av hans varor har rabatterats. Han togs också bort från Royal Rumble, där han ersattes av NXT Superstar Bron Breakker. Från och med datumet har Lesnar tagits bort från ytterligare WWE TV-program tills vidare. Därför kommer fansen inte att se honom i den kommande WrestleMania XL.

Inlägget WWE raderar ytterligare existens av Brock Lesanar efter WWE 2k24 Cover dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär