Monday, December 4, 2023
HemWweWWE planerar att undvika CM Punk Return Spekulationer genom att avslöja 43-åriga...

WWE planerar att undvika CM Punk Return Spekulationer genom att avslöja 43-åriga legendens deltagande i Survivor Series WarGames tidigt

WWE har ingen brist på rykten och det mest dominerande på senare tid var inget annat än den potentiella återkomsten av den nyligen avskedade AEW-stjärnan, CM Punk. Från att WWE skickade kontinuerliga teases genom Seth Rollins promo till Cole Michael som delade ut obestridliga signaler, det gjorde nästan Punks återkomst oundviklig. Till råga på det fortsätter WWE-fansen sin hejarop i veckoprogram för The Best In the World.

Spekulationerna har varit höga om att Punk ska göra en återkomst på de mycket upprymda WarGames på Survivor Series denna månad tills stjärnan själv förnekade idén nyligen. Nu har hans frånvaro blivit mer befäst med WWE som fortsätter att ta in Randy Orton i bilden.

Drar WWE ur kontakten med CM Punks återkomstrykten genom att ta med en annan fanfavorit till Survivor Series?

Drew McIntyre har inte varit som bäst på några veckor. Det verkar som om den skotske psykopaten är lite distraherad. Han gnällde om sin misslyckade chans att vinna mästerskapsguldet på grund av inflytande från The Bloodline. Men WWE har redan gått i riktning mot att ha Mclntyre på Judgment Days sida för Survivor Series WarGames.

Nu behöver babyface-teamet ytterligare en medlem med Seth Rollins, Jey Uso, Sami Zayn och Cody Rhodes som redan finns på listan för att möta WWE:s urgamla tradition. Och enligt den senaste rapporten från FightfulSelect kommer Randy Orton att återvända för att fylla upp tomrummet, vilket inte lämnar någon chans för Punk.

Rapporten lyder: “Vi har faktiskt hört att det har varit arbetsplanen för matchen i flera månader nu. Specifikt har McIntyre planerats för hälen/domens dag, vilket gör det till ett 5-mannalag. Planen sedan i somras för babyface-sidan var en återvändande Randy Orton, med avslöjandet preliminärt planerat före showdagen för att undvika CM Punk-spekulationer.”

Stor uppdatering om Randy Ortons WWE-återkomst när han blir upptäckt när han går in i WWE-träningsanläggningen

Även om informationen utan tvekan är spännande för Ortons fans och skakande på samma gång för Punks beundrare, såg vi den komma tidigare.

Randy Ortons återkomst i ringen har varit efterlängtad

Viper har varit frånvarande från WWE-ringen sedan maj förra året på grund av en allvarlig ryggskada. På senare tid, eftersom stjärnan har blivit medicinskt godkänd för en återkomst i ringen, började fansen bli höga med rykten om The Apex Predators potentiella återkomst.

En rapport från BWE avslöjade att The Legend Killer verkligen är redo att återvända, och det är nu bara en tidsfråga att få det att hända. WWE Survivor Series, nästa premium live-event på kalendern den 25 november i Chicago, ser ut att vara en idealisk tidpunkt för det.

Nu, med ännu en helt ny uppdatering, kan vi verkligen räkna med hoppet om att Orton äntligen ska återgå till det han gör bäst den här månaden efter nästan 6 månaders uppehåll.

Se historien: Randy Ortons återkomst till WWE som ryktas vara större än tidigare rapporter föreslår

Vad tycker du om att WWE försöker stänga av CM Punks återkomstrykten genom att planera att ta med ytterligare en storspelare i historien?

RELATED ARTICLES

Mest populär