Monday, December 11, 2023
HemWrestlingWWE NXT Star vill investera i Elon Musks "Stupid" $8-flytt för att...

WWE NXT Star vill investera i Elon Musks “Stupid” $8-flytt för att byta namn

Under de senaste veckorna har hela världen gått i strid med miljardären och ägaren av Tesla och SpaceX, Elon Musk. Musk har blivit den mest kontroversiella figuren i Twitters historia. Mannen har inte slutat ändra den offentliga sajtens regler och algoritmer ända sedan han köpte den tidigare i år. Den läskigaste nyheten som kom ur det var att Twitter var på väg att ansöka om konkurs.

Men lyckligtvis hände ingenting, och blåfågeln flyger fortfarande högt. En av de mest kontroversiella sakerna med Twitter, ända sedan Musks köp, är 8 $ prenumerationsavgiften. Betalningen för den blå bocken ledde inte bara till att människor lämnade webbplatsen utan också medvetet nekade att betala beloppet. En gång användes den blå bocken för att känna igen en kändis eller en känd person, men nu har det blivit ett köp.

DYK DYPARE

På tal om att lämna platsen, det var två brottare som nyligen lämnade platsen. Den legendariska extrembrottaren och WWE Hall of Famer, Mick Foley och tidigare AEW-världsmästaren Hangman Adam Page. Detta skadade brottningsgemenskapen på Twitter, men saker och ting har sedan dess lugnat ner sig. Men det verkar som om en annan brottare kan vara på väg ut om Musk inte löser sin fråga snabbt.

Elon Musk blir målet för ytterligare en WWE-superstjärna efter Twitter-prislappen

Brottaren i fråga är ingen mindre än den omdebuterade NXT-superstjärnan, DIJAK. Mannen twittrade tidigare att han behövde byta namn, eftersom hans gimmick i brottningsscenen också hade förändrats. Men på grund av blåfästingsregeln kan han inte göra det. Även om många kanske inte minns exakt, var DIJAK en före detta medlem i Retribution. En fraktion som upplöstes tidigare i år, som brukade dyka upp på Raw.

Hallå @elonmusk, om jag betalar din dumma avgift på $8 skulle det betyda att jag äntligen kan ändra mitt gudsförgivna namn officiellt till DIJAK eftersom det sista på denna planet jag vill vara är T-BAR. Tack.

— T-BAR (@TBARRetribution) 28 november 2022

Samma sak hände med en annan kändis, men inte från brottningsvärlden. Doja Cat, den kvinnliga rapparen med flera platinarekord, kontaktade också Musk när hon behövde byta namn. Även om han inte svarade i början, svarade Musk på tweeten och lät slutligen “Say So”-sångerskan byta namn.

Även om vi kanske tror att samma sak kommer att hända med DIJAK, men det bör noteras att Doja är en mycket större kändis än honom. Så det finns en möjlighet att han aldrig kommer att få byta namn. Men allt beror på Musk, så bara tiden får utvisa vad som händer.

Berätta för oss vad du tror kommer att hända med DIJAKs Twitter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär