Saturday, December 9, 2023
HemWweWWE Legend rankar Dwayne 'The Rock' Johnson över John Cena över denna...

WWE Legend rankar Dwayne ‘The Rock’ Johnson över John Cena över denna debatt

Dwayne Johnson är känd för att ha en av de mest catchy dialogerna, såväl som förolämpningar i WWE. Medan flera brottare förlitade sig på slagord, använde The Rock dem bara som garnering i sina kampanjer och uttalanden. En WWE-legend lovordade sin sinnesnärvaro och lyfte nyligen fram den stil som Dwayne ‘The Rock’ Johnson hade med förolämpningar i sina kampanjer.

Kurt Angle dök nyligen upp i sin podcast och pratade om sin tid med Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Under diskussionen kom ämnet skämt och förolämpningar upp. Medan flera namn föreslogs till WWE och TNA Hall of Famer, valde Angle Johnson som sin bästa man för förolämpningar. Faktum är att Kurt Angle till och med satte The Rock över WWE:s interna ordsmed John Cena.

Kurt Angle utropar Dwayne ‘The Rock’ Johnson som sin favoritdissingexpert

Kampsporter involverar ofta gibbningar och verbala förolämpningar bland motståndare, och WWE har sett många stjärnor som ibland har kommit med de mest ikoniska förolämpningarna. Under podcasten ‘The Kurt Angle Show’ pratade WWE-legenden om sin No Mercy 2000-rivalitet med Dwayne ‘The Rock’ Johnson och ämnet om vem som var bra med mikrofonen och att ta gibb kom upp.

På tal om vem som har de bästa förolämpningarna i WWE, sa Angle: “Ingen kan jämföras med The Rock … han har de bästa förolämpningarna. De mest underhållande förolämpningarna. Den killen har förolämpat alla i branschen och deras mamma.” På frågan om hans åsikter om John Cena när det gäller förolämpningar, vek inte Angle från sitt val.

Kurt Angle sa: “Cena är också riktigt bra, men The Rock är min favorit.” Cena var känd för sina förolämpningar under sin “Doctor of Thuganomics” gimmick när han brukade rappa på sina motståndare. Fansen minns med glädje Cena och The Rocks verbala strid under deras rivalitet 2012-2013. Men för Angle sticker The Brahma Bull ut när det kommer till att förolämpa sina rivaler på mikrofonen.

Således, medan WWE Universe ser John Cena som killen som alltid har en sarkastisk förolämpning på ärmen, älskar Kurt Angle vad The Rock lagar. Faktum är att Kurt Angle hade uttalat i en tidigare intervju varför han älskar The Rocks förolämpningar så mycket.

Vad gör The Rock och hans förolämpningar så speciella?

Även om alla vet att WWE-dialoger och kampanjer är skrivna, finns det flera gånger då brottare måste göra saker i farten. Även om improvisation kan tyckas vara en standardförmåga för nästan alla brottare, har Dwayne ‘The Rock’ Johnson alltid visat sig vara ett snitt över resten.

WWE-legenden avslöjar hur Dwayne Johnson “aldrig var politisk” dagar efter att rocken avslöjade att han tackade nej till politiska partier för att kandidera för POTUS

Kurt Angle berömde just denna förmåga i en tidigare intervju och sa att Johnson alltid var oförutsägbar och regelbundet blandade ihop saker. Han sa: “Ja, jag menar, han improviserade mycket. Så du visste inte vad han skulle säga. Även när man visste vad manuset var, följde han inte manuset helt.”

Kurt Angle sa vidare, “Så, du visste inte om du kommer att spricka eller börja gråta. Jag menar, Rock var en av de bästa promokillarna i branschen, och han är en av de mest underhållande killarna. Du visste bara inte vad han skulle säga, och du var tvungen att vara redo.”

Således, medan John Cena och många andra kan vara bra i sina kampanjer och förolämpningar, för Angle och för många andra står “The Great One” högt. Håller du med om Kurt Angles kommentarer? Kommentera nedan för att meddela oss.

RELATED ARTICLES

Mest populär