Tuesday, February 27, 2024
HemCody RhodesWWE-fans utgjuter sina känslor över Cody Rhodes snattade WrestleMania 40-plats mot romerska...

WWE-fans utgjuter sina känslor över Cody Rhodes snattade WrestleMania 40-plats mot romerska regeringar under det senaste liveevenemanget

Landskapet inför WrestleMania 40 har förändrats radikalt. När det verkade som att Cody Rhodes skulle möta Roman Reigns för Undisputed WWE Universal Championship för att försöka avsluta sin historia, verkar det äntligen som att The Rock kommer att bli Roman Reigns motståndare efter konfrontationen de hade i fredags på SmackDown.

Och detta har upprört många i WWE-universumet. YouTube-videon med segmentet mellan Rock and the Tribal Chief har redan blivit WWE:s mest ogillade video på YouTube, och nu i en nyligen uppladdad video på Twitter, kan vi bevittna hur starkt fansstödet är för Cody Rhodes.

Cody Rhodes får allt stöd

WWE är i Knoxville just nu, eftersom de framförde en liveshow där. Och fansen där är säkert väldigt uttrycksfulla. Tidigare, när klippet från det ökända segmentet spelades upp på skärmen, kunde fansen inte låta bli att uttrycka sitt missnöje genom att bua på WWE. Och nu, i ett klipp som har gått runt, får ‘the American Nightmare’ ett av de mest högljudda pops när han gör entré.

The Pop for @CodyRhodes på #WWEKnoxville pic.twitter.com/WuIyBKqo9O

— 𝔐𝔞𝔡𝔡𝔦𝔢 (@__Lilith23__) 4 februari 2024

Detta påminner verkligen mycket om punksommaren såväl som Daniel Bryans löpning mot världsmästerskapet. I båda situationerna låg fansen bakom superstjärnan som WWE inte kände för att driva framåt och de serverade fans med större namn som gjorde sina återkomster istället.

Inlägget WWE Fans utgjuter sina känslor över Cody Rhodes’ Snatched WrestleMania 40 Spot Against Roman Reigns Under Senaste Live Event dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär