Sunday, December 10, 2023
HemSoccer"WTF, vem är den här killen?" - Cristiano Ronaldo skjuter argt tillbaka...

“WTF, vem är den här killen?” – Cristiano Ronaldo skjuter argt tillbaka mot ex-lagkamraten som tar åt sig äran för en av hans Ballon D’ors

Vilka var de djärvaste kraven inom fotboll som du har sett tidigare? Tidigare spelare verkar ta tillfället i akt att uttrycka sina besvikelser och prestationer senare i karriären. Men berättelsen om uttryck gick för långt i det här fallet, ser det ut som. Cristiano Ronaldo är en av de mest populära idrottsmännen i världen, och en av hans tidigare lagkamrater ställde ett djärvt krav från den portugisiske kaptenen. Men Ronaldos svar var något överraskande.

Ronaldo har varit förknippad med många toppklubbar under sin karriär. Även efter att de lämnat minns spelarna fortfarande stjärnan för hans stora målförmåga; dock tog en gammal lagkamrat en annan väg och gjorde ett bisarrt påstående.

Cristiano Ronaldo svarar strängt på ett djärvt påstående från en tidigare lagkamrat

Ronaldo hjälpte sitt portugisiska lag att kvalificera sig till 2024 års upplaga av EM i Tyskland. Mitt i allt beröm han har fått för sitt bidrag, hävdade hans tidigare lagkamrat från Sporting CP, Fabio Paim, att han förtjänade en av Ronaldos Ballon d’Or. Ronaldo blev dock förbluffad när det gällde priset för hans bästa spelare på planeten. Ronaldo svarade, “WTF? Vem är den här killen?”

Men spelarna känner varandra, och med största sannolikhet kan kommentarerna från dem båda vara skämt. Paim kommenterade tidigare också Ronaldo och sa att han var bättre än honom. Det påstods också att Ronaldo rankade Paim mycket högt tidigare.

RELATED ARTICLES

Mest populär