Wednesday, December 6, 2023
HemTennisWTA-stjärnan Petra Kvitova vänder ögonglober med fantastisk förvandling när hon fokuserar på...

WTA-stjärnan Petra Kvitova vänder ögonglober med fantastisk förvandling när hon fokuserar på att förbättra sitt varumärke utanför domstol

Tvåfaldiga Wimbledon-mästaren Petra Kvitovas senaste fotografering har etablerat en ny aspekt av hennes personlighet. Hon har alltid haft en mycket subtil exponering för sociala medier. De flesta av hennes inlägg har handlat om hennes spel och de varumärken som hon har arbetat för. Och trots det har ingenting ens glamoröst hänt på hennes profil någonsin. Men nyligen hände något som blåste bort alla hennes fans och fick dem att bli kära i henne igen.

Petra Kvitova hade en fantastisk säsong i år där hon tävlade mot många toppseedade spelare. Men det som har satt henne på en högre piedestal är hennes 180-gradersförvandling och vi vill ha mer glam att komma genom henne.

Petra Kvitova delar med sig av en glamorös sida av sig själv på sina sociala medier

Kvitova har alltid hållit sin närvaro på sociala medier väldigt enkel. Men hennes senaste inlägg på hennes officiella Instagram-sida blåste bort oss alla. Hon samarbetade nyligen med ett varumärke som heter Alo Diamonds för Marianne Magazine där hon var stilad väldigt annorlunda än hennes vanliga jag. Tillsammans med fotot hon lade upp skrev hon också en bildtext: “Det här var en drömmande dag på kontoret… fotografering med mina favoritdekorationer av @alo.diamonds för @mariannemagazine “

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Och när hon la upp sina fantastiska bilder från dagen för inspelningen var hennes fans helt imponerade över hennes utseende. Kvitova postade fantastiska glamme-upp bilder på sig själv i vackra smycken från märket.

I Instagram-inlägget kan vi se Kvitova i olika outfits tillsammans med flera typer av smycken som förbättrar hennes utseende i varje outfit. Hon har också lagt upp en rulle på Instagram som visar hur hon har ansträngt sig för att få ihop dessa fantastiska utseenden med början från smink, fotografering och allt. Tja, fotograferingen kan vara för att visa upp smyckena, men fansen kan helt enkelt inte ta blicken från Kvitova. Hon verkar styra både på och utanför banan!

Hennes fantastiska utseende talar verkligen för sig själv. Och för att överraska henne ännu mer, bombarderade hennes fans kommentarsektionen med all kärlek de hade för henne.

Tennisfans kan inte sluta berömma Petra Kvitovas nya utseende

En av de första kommentarerna från hennes fans var, “Jag vet att smyckena är tänkta att vara stjärnan i showen här, men jag ser mig själv titta på dina ögon, inte smyckena!” Fansen var mycket imponerade över hur det nya utseendet såg ut på Kvitova.

Nästa kommentar var, “Total klass inom och utanför banan ” De hejade på henne på hur fantastiskt hon hade uppnått utseendet för varumärket samtidigt som hon behöll sin ursprungliga persona.

En annan kommentar var: “Du är vacker på insidan och utsidan. Älskar att titta på bilderna. Smycken är också fantastiska.” Fansen var inte bara imponerade av hennes utseende utan också av smyckena hon visade på bilderna.

Ett fan kommenterade också, “Very Beautiful champion ” med hänvisning till hennes vinnande attityd tillsammans med att komplimentera hennes skönhet med denna nya look.

Och den sista kommentaren var, “Helt enkelt underbart!” Med den typ av komplimanger Kvitova har fått från sina fans är vi säkra på att hon definitivt kommer att underhålla dem med fler bomblooks. Vad tror du?

RELATED ARTICLES

Mest populär