Sunday, February 25, 2024
Hemcaroline garciaWTA Qatar Open 2024: Naomi Osaka vs Caroline Garcia; Förhandsvisning, Head-to-Head,...

WTA Qatar Open 2024: Naomi Osaka vs Caroline Garcia; Förhandsvisning, Head-to-Head, Prediction

Qatar Open 2024 kommer att starta WTA 1000-touren, och spelarna kämpar för att säkerställa att de kan ta fler poäng och de högre prispengarna. Comeback-stjärnan Naomi Osaka kommer att möta Caroline Garcia i hennes inledande match, och de två kommer inte att ge efter. Vi kommer att se dem gå tå till tå för varje poäng, men bara en spelare kommer att kunna gå vidare.

Både Osaka och Garcia har inte gått så bra under den pågående säsongen. En vinst kommer att ge dem bra fart att fortsätta för turneringen och resten av Mellanöstern-swingen.

Naomi Osaka vs Caroline Garcia: Förhandsvisning

Osaka var frånvarande under hela säsongen 2023 på grund av hennes graviditet och förlossning senare i juli. Hon återvände till tennisen efter att ha återhämtat sig och tränat för att vara på sin tidigare nivå. Hon kom tillbaka med en rungande smäll i Brisbane International när hon vann sin första match. Däremot skulle hon kastas ut i den andra omgången av turneringen.

Hon skulle möta Garcia i Australian Open första omgången men fann sig själv förlora mot spanjoren. Osaka följde det med en stint i Abu Dhabi Open men såg sig själv lämna den första omgången med en bagel. Nu kommer hon att möta Garcia igen och hoppas på hämnd.

Huvuddragning i Doha (WTA 1000), där Iga Swiatek och Coco Gauff är de bästa fröna.

1R: Naomi Osaka vs. Caroline Garcia pic.twitter.com/F7Z29KcNTq

— WTA Insider (@WTA_insider) 9 februari 2024

2023 stod Garcia inför en stor svacka. Hon lyckades avsluta 2022 rankad 4 efter att ha vunnit en Masters, nått en slam-semifinal och vunnit WTA-finalerna. Hon lyckades dock inte replikera sådana resultat 2023. Hennes bästa resultat var en semifinal i Guadalajara Open och 3:e omgången i Australian Open.

Läs mer – Naomi Osakas “Sick and Twisted” öde dyker upp som droppen för tennisfans när de anklagar Draw Makers för “Rigging”

2024 upplevde Garcia liknande resultat. Hon kunde inte gå förbi omgång två i Adelaide International Australian Open och förlorade i den första omgången av Abu Dhabi Open. Hon kommer att försöka slå ned Osaka igen för att gå vidare.

Osaka vs Garcia: Head-to-Head

Caroline Garcia och Naomi Osaka har kämpat mot varandra två gånger. Deras första sammandrabbning kom i 2021 Australian Open. I matchen vann Osaka rungande med 6-2, 6-3. Vinsten skulle stärka henne, och hon skulle fortsätta att vinna turneringen. Deras andra sammandrabbning skulle återigen äga rum i Australian Open, men tre år senare.

Det var en comeback för Osaka och en chans till revansch för Garcia. Spanjoren skulle ha sin revansch, men Osaka lät henne inte vinna lätt. Matchen slutade med att resultattavlan stod 6-4, 7-6 för spanjoren.

Förutsägelse: Garcia tar segern igen

Medan Osaka och Garcia båda har haft det kämpigt, har spanjoren en mycket större chans att vinna sin match. Deras senaste sammandrabbning bekräftar att det inte kommer att bli lätt för henne, men med tanke på hennes momentum och Osakas pågående kamp kommer Garcia sannolikt att gå vidare och finna sig själv som siktar på att gå längre än omgång två av turneringen igen. Vem tror du har större chans att vinna?

Posten WTA Qatar Open 2024: Naomi Osaka vs Caroline Garcia; Preview, Head-to-Head, Prediction dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär