Thursday, November 30, 2023
HemNFLWR Ja'Marr Chase lägger fram ett provocerande uttalande för Patrick Mahomes försvar...

WR Ja’Marr Chase lägger fram ett provocerande uttalande för Patrick Mahomes försvar när han återvände inför Chiefs-matchen

Cincinnati Bengals kommer att möta Kansas City Chiefs. Ja’Marr Chase, lagets breda mottagare, är tillbaka efter att ha lidit av en höftskada mot New Orleans Saints i vecka 6. WR deltar i begränsade träningar. Men nu när 22-åringen förbereder sig för att möta de Patrick Mahomes-ledda Chiefs och sa ett rörande uttalande för dem.

Vinnaren av Fred Biletnikoff Award har koncentrerat sig på sin hälsa och förbättrat sin kondition sedan vecka 6 så att han kan utmana en enorm kamp mot sina konkurrenter.

Ja’Marr Chase hade något spännande att säga

NFL-världen trodde att de inte skulle se Chase springa runt på planen på grund av att han var inaktiv. NFL Offensive Rookie of the Year gav dock oslagbar information om hans efterlängtade återkomst.

DYK DYPARE

Chase sa i en intervju att han mår bättre och är väldigt exalterad över att spela igen. “Jag tror inte att jag kan stoppas om jag ska vara ärlig. Jag är ute och spelar fotboll, spelar mitt spel. Så när jag är i en rytm, på rulle … timingen finns där, och jag spelar bara fotboll.” Det låter som ett löfte som den unga bredbacken kommer att försöka hålla mot Kansas City Chiefs. Chase har hittills fångat 47 passningar på 605 yards och sex touchdowns.

WR kan ge den extra kick som bengalerna behöver

Ja’Marr Chase återvänder till The Joe Burrow-ledda Bengals vid den perfekta tiden. Hans lag har vunnit tre raka matcher och ser fram emot att toppa listan i AFC North. Den ledande QB och hans team har klarat sig bra hittills.

Chase kommer att spela de återstående fem matcherna med sitt lag. Han kunde ha spelat i veckan 12-matchen mot Tennessee Titans. Han uteslöts dock som tveksam på grund av sin höftskada.

Ja’Marr Chase kommer att spela sin första match. Senast han spelade var i oktober mot Atlanta Falcons. I varje match hade WR mer än 100 mottagaryards. Därför kommer återkomsten av en stark offensiv spelare att gynna laget mycket.

RELATED ARTICLES

Mest populär