Wednesday, February 28, 2024
HemJoe Gibbs"Wow det är hemskt" – JGR:s stilfulla Martin Truex Jr – Bass...

“Wow det är hemskt” – JGR:s stilfulla Martin Truex Jr – Bass Pro Shops-schema avslöjar tävlingsfansen delade

Bass Pro Shops och Martin Truex Jr har varit tjocka som tjuvar. De har gått ihop för tre stora vinster – 2004 och 2005 års Xfinity Series-kronor och 2017 Monster Energy NASCAR Cup Series-mästerskapet. Nu är de tillbaka på det och slår sig samman för att riva upp banan på LA Coliseum, med ett nytt målningsjobb som har varit populärt på nätet.

Denna nya stänk av livfulla färger har verkligen rört om grytan bland fansen. Vissa är pladask och kan inte få nog av den iögonfallande designen. Medan andra skakar på huvudet och märker att det är totalt ont i ögonen.

Bass Pro Shop och Martin Truex Jrs partnerskap är fortfarande starkt

Alliansen mellan Bass Pro Shop och Martin Truex Jr är fortfarande solid som en sten. Även om många trodde att Martin Truex Jr kunde hänga upp sin hjälm i Kevin Harvicks fotspår, bevisar han att han fortfarande har gott om bränsle i tanken. Han har inte bara utökat sitt kontrakt med JGR, utan han fortsätter också att flagga för Bass Pro Shops i Toyota #19, som precis fått en flashig makeover med sin nya orange och svarta look.

Nytt bläck @MartinTruex_Jr och @BassProShops nr 19-teamet är på väg till LA för starten av #NASCAR-säsongen 2024. pic.twitter.com/V19z46YDTa

— Joe Gibbs Racing (@JoeGibbsRacing) 29 januari 2024

Partnerskapet betyder mycket mer för Truex än bara racing; Bass Pro Shops har varit en stöttepelare, inte bara på banan utan också utanför den, särskilt för det lovvärda arbete Truex och hans tidigare partner, Sherry Pollex, har gjort i sin kamp mot äggstockscancer.

Och nu, med tävlingssäsongen på väg att dra igång, har teamet dragit tillbaka sitt senaste liv. Förra säsongens design lutade sig mycket mot ett mörkare tema, med en svart motorhuv och djupa orangea ränder som strök från dörrarna till svansen. Men i år har de höjt ljusstyrkan, med orangen som inte bara kliver in i rampljuset utan tar över hela showen i en ljusare, livligare nyans.

Det här djärva draget har verkligen vänt huvudet och utlöst en våg av spänning bland många fans, medan andra verkar ha gett den en kall axel och inte riktigt värmt upp till det nya utseendet.

Fansen är delade i sina åsikter om det nya utseendet på Truex Jrs bil

Det nya lackeringsjobbet på Martin Truex Jrs bil har verkligen rört om grytan bland NASCAR-fans, och delat upp publiken på mitten. Å ena sidan har du folk som inte kan svepa sina huvuden runt den nya designen, som slänger ut pirrar som “hur är det ännu värre än förra åren” och “vem tog bort renderingsprivilegierna? .”

Vissa längtar efter den gamla goda tiden, med rop om “Vi vill att 2017-planen ska återkomma” medan andra bara skakar på huvudet i misstro och frågar: “Vad är det här för rendering.”

En kritiker skrädde inte orden och kallade det direkt fruktansvärt att säga “Wow det är hemskt” medan en annan var förbryllad över hur designen lyckades ta ett steg tillbaka från förra årets Bass Pro Shops-bil. Och det finns till och med ett knep om att den saknar lite pizzeria, som “Allt det saknas är vita eller orange kanter.”

Men allt är inte undergång och dysterhet. Det finns en hel del fans som är alla med på det nya utseendet och lovsjunger dess lov. Du har inbitna redo att få tag på några minnen och säga, “Jag skulle älska att ha båda dessa samlarföremål och en autograf från min favoritförare!!GO #19 GO!!”, “Älskar det!!!”, ”Taket är så mycket bättre än förra året! Men jag föredrar fortfarande 2021-programmet framför detta” och “Inte illa.”

Det finns till och med ett fan som handlar om den där extra skvätten apelsin och säger: “Älskar faktiskt den extra orange och den nya kroppsstilen!” Under tiden, enligt ett fan, var schemat “En annan JGR-knäppare.”

Läs mer: Emotional Cup Series Star Pens hjärtligt meddelande när Felipe Nasr ger Team Penske Rolex 24 till Daytona Honor

Inlägget “Wow That’s Awful” – JGR:s stilfulla Martin Truex Jr – Bass Pro Shops Scheme Reveal Leaves Racing Fans Divided dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär