Wednesday, February 21, 2024
HemSoccer"Wow är det första" - Gregg Berhalters tankar om USMNT:s 2026 FIFA...

“Wow är det första” – Gregg Berhalters tankar om USMNT:s 2026 FIFA World Cup-schema

Fotbolls-VM 2026 startar den 11 juni. Eventet med 48 lag kommer att ha fler matcher än tidigare år och FIFA har precis släppt några nya detaljer angående turneringsschemat. Detta inkluderar platsen för finalen som kommer att hållas i New Jersey den 19 juli. USMNT-tränaren Gregg Berhalter är utan tvekan exalterad över möjligheten att spela i ett hemma-VM efter 29 år och avslöjade sina tankar angående gruppspelsmatcherna för det amerikanska fotbollslaget.

Under Berhalter hade USMNT ett bra lopp i Qatar 2022 där de slogs ut i åttondelsfinalen av Nederländerna. De hade dock ställt upp ett av turneringens yngsta lag och Berhalter hoppas att spelarna kan gå ett bättre 2026.

Gregg Berhalter “kan redan föreställa sig” den otroliga atmosfären och stödet för USMNT

USMNT kommer att starta sin kampanj i Los Angeles innan de spelar i Seattle. De avslutar återigen gruppspelet med en match i Los Angeles den 25 juni. USMNT-tränaren Berhalter delade sin spänning över det släppta schemat. Han sa: “Wow är det första som är rätt. När du tänker på LA och den ikoniska Soccer City, som redan var värd för tre världscupfinaler med världscupen för herrar 1994, sedan damernas 99 och damernas igen 2003.”

Tränaren hyllade också hur viktiga Kalifornien och Los Angeles är för USA ur fotbollssynpunkt. Han förklarade, “Du tänker på den rika traditionen av att södra Kalifornien producerar massor av spelare för vårt program. Sedan har du LA Galaxy, LAFC, Sofi Stadium mycket på gång med LA.”

Mer att följa…

Läs mer: Efter Gregg Berhalters återinträde på USMNT applåderades Gio Reynas Nations League Final Masterclass mot Kanada av nuvarande tränare

Inlägget “Wow är det första”- Gregg Berhalters tankar om USMNT:s 2026 FIFA World Cup-schema dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär