Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"Worse Baker Mayfield": Oregon Ducks Star QB Bo Nix' avgörande spel Choke...

“Worse Baker Mayfield”: Oregon Ducks Star QB Bo Nix’ avgörande spel Choke Sparks Online Trolling

Tja, de säger att tiden är en stor ödmjukare! Det finns ingen bättre leveler än sport. Fråga Bo Nix och han skulle säga detsamma med sitt resonemang. Ducks nr 10 är den perfekta QB och ett av Giants NFL-draftval. Men under den senaste matchen mot Huskies nådde den unge spelaren ett nytt låg.

Amerikas favoritvideo idag

Han tittade överallt när halvtiden kom in med en känsla av lättnad för Bo och laget. The Ducks ligger efter med 10 poäng i första halvlek. Washington har visat sin totala dominans i spelet och skillnaden är synlig. För Bo Nix har dock spelet hittills inte varit annat än ett antiklimax till hans fantastiska säsong i år. Hans prestation under pari har gjort Nix till skämt på sociala medier.

Bo Nix prestation i förlusten mot Huskies

Oregon Ducks-spelaren i form- Bo Nix verkade ur kontakt i dagens match. Eftersom Huskies vann med en rättvis morrhår kunde Bo bara klara av tre touchdowns under hela matchen. Enligt hans normer är det mycket mindre. Dessutom befanns han också bristfällig mot Huskies brott vid flera tillfällen. Det var en prestation under pari som såg att spelaren satte stopp för sina Heisman-ambitioner.

Bo täckte också 239 yards, men hans passningar var inte korrekta. Han hade en dag på sig att glömma matchen och var inblandad i bara en avlyssning under hela matchen. Men det var helt enkelt inte hans dag eftersom spelaren missade passningar, kunde inte suga upp trycket och till och med gjorde mål så ofta som han ofta gör. Hans prestation under pari orsakade irritation i sociala medier, och han blev föremål för trolling.

Bo Nix förfaller lockar till trolling i sociala medier

Trollingen var upprörande med fans som ropade och hånade spelaren för hans kamp. Det började med att ett fan kommenterade “Ingen gör det verkligen. Penix är en franchise-QB-period. Bo är en sämre Baker Mayfield. Se att någon väljer Bo i första omgången lol.”

Ett annat fan, Josh Yourish, sa att Bo Nix inte kunde vara bättre än motståndarens QB. Han skrev: “Jag KAN helt enkelt INTE förstå någon som tycker att Bo Nix är bättre än den här mannen.” Bo har en match att glömma, och det är den som kan få allvarliga återverkningar på Pac-12-tabellen.

Bo Nix får enorm kärlek efter att ha guidat ankor till seger i rivaliteten “Civil War”, Humble QB krediterar hela laget

Vissa fans tillgrep till och med svordomar när matchen fortskred och detta var det absolut värsta den unge spelaren kunde ha föreställt sig under denna så viktiga sammandrabbning! En av fansen som gick under X-användarnamnet Joey Webbs höll inte tillbaka när de skämde ut spelaren och den första halvleken fungerade!

Fansen kom också med några roliga videoreaktioner på Bo Nix framträdanden. Texas Tiger delade en video som belyser två pojkar som spelar ut hur Bo kämpade för att ens kasta bollen nere på planen till tight end eller några av de andra spelarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär