Monday, December 4, 2023
HemNews"Won't Say #99 Isn't the GOAT": Fans Go Wild när Alexander Ovechkin...

“Won’t Say #99 Isn’t the GOAT”: Fans Go Wild när Alexander Ovechkin slår Wayne Gretzkys oklanderliga NHL-målrekord

Att vara en av de största ishockeyspelarna genom tiderna har gett Wayne Gretzky smeknamnet “den store”. I NHL-historien hade Wayne Gretzky också rekordet för flest bortamål. Tyvärr för honom överträffades detta rekord i tisdags.

Alex Ovechkin, kaptenen för Washington Capitals, gjorde sitt 403:e mål på vägen och slog det tidigare rekordet. Fansen reagerade entusiastiskt på segern när NHL twittrade om detta historiska tillfälle.

Fansen reagerar entusiastiskt på Alexs vinst

Alex Ovechkin har nu totalt 793 mål i karriären och 402 mål på bortaplan. NHL:s officiella sida gjorde ett inlägg på Twitter för att fira tillfället. Den skrev, “lex Ovechkins (@ovi8) andra i spelet är hans 403:e mål på vägen – officiellt passerar @WayneGretzky för första gången någonsin för de flesta vägmål!”.

Alex Ovechkins (@ovi8) andra av matchen är hans 403:e mål på vägen — officiellt passning @WayneGretzky för första gången för de flesta vägmål! 🦅 pic.twitter.com/2Njdbx7uQ7

— NHL (@NHL) 30 november 2022

Fansen var överlyckliga efter att Ovechkin skrev sitt namn i historien. De uttryckte sina känslor genom att lämna helhjärtade kommentarer på inlägget. Kolla in några av kommentarerna på NHL-inlägget!

Ett fan sa: “Barn, det här är ett utmärkt exempel på att sträva efter att slå rekord i livet, den store älskar att se detta, vi måste alla pressa oss själva för att bli bäst på ett positivt sätt. och du behöver inte vara proffs, jag har slagit många rekord i tillverkningslivet.”

Barn, det här är ett utmärkt exempel på att sträva efter att slå rekord i livet, den store älskar att se detta, vi måste alla pressa oss själva för att bli bäst på ett positivt sätt. 🤩 🙌✌️💯🤗♥️och du behöver inte vara proffs, jag har slagit många rekord i tillverkningslivet🙌🙌😎🤩

— Bob Shoe4142 (@shoe4142) 30 november 2022

Ett annat fan kommenterade: “Bästa målskytten någonsin.”

Bästa målskytten någonsin

— Matt Reichl (@matt12r) 30 november 2022

En kille kommenterade, “Det är fantastiskt… Skål för det.”

Thats Awsome …. Skål för det.

— James LESLIE (@JamesLE50368819) 30 november 2022

Någon sa: “Det är svårt att jämföra de två utanför bara siffrorna. Wayne spelade på 80-talet “den gyllene eran för gjorda mål” medan Alex gör detta i en mycket tuffare defensiv liga. Jag är partisk eftersom jag är ett Caps-fan och tycker att Ovi är den bästa rena målskytten men jag kommer inte att säga att #99 inte är geten.”

Det är svårt att jämföra de två utanför bara siffrorna. Wayne spelade på 80-talet “den gyllene eran för gjorda mål” medan Alex gör detta i en mycket tuffare defensiv liga. Jag är partisk eftersom jag är ett Caps-fan och tycker att Ovi är den bästa rena målskytten men jag säger inte att #99 är inte geten

— RMNB 08 / HTTR (@Rippermagoosya1) 30 november 2022

En person sa: “Det skulle varit otroligt att slå rekordet för de flesta mål på vägen när jag var hemma. Spelar schack, inte schack.”

Det skulle vara otroligt att slå rekordet för flest mål på bortaplan hemma. Spelar schack, inte schack.

— Jeff Joel (@JeffJoel) 30 november 2022

En sa, “Ovi förtjänar sin grej även om det kommer emot oss lol”

Ovi förtjänar dock sin grej 💯 även om det kommer emot oss 🥲 lol

— Ⓜⓐⓜⓐ (@spn_mama) 30 november 2022

Ett fan kommenterade, “varje gång du slår Gretzky i kategorin “gjorda mål”, vad det än är, är en stor sak. Grattis till Ovi!”

Varje gång du slår Gretzky i kategorin “gjorda mål”, vad det än är, är det en stor sak. Grattis till Ovi!

— Doubleplusungood Jerseyan (@TheRealEricDR) 30 november 2022

RELATED ARTICLES

Mest populär