Wednesday, February 21, 2024
HemAmerican Football"Won a Million Dollars": Dave Portnoy berättar om sitt favoritminne från Nick...

“Won a Million Dollars”: Dave Portnoy berättar om sitt favoritminne från Nick Saban när han tillkännager pensionering

Michigan Wolverines besegrade nyligen Washington Huskies för att lyfta NCAA-trofén i fotboll. Wolverines kryssade perfekt under säsongen 2023-24 för att vinna en nagelbitande finalseger. Medan flera Michigan-fans jublade för sitt favoritlag var jublet från Dave Portnoy förmodligen det högsta.

Amerikas favoritvideo idag

Medan Michigans sista matchup var mot Washington, var de också tvungna att vinna en gör-eller-dö-vinst mot Alabama i semifinalen. Tyvärr markerade denna semifinalförlust den sista tränarsäsongen för Alabamas huvudtränare, Nick Saban. Medan alla hyllar NCAA-tränarlegenden, följde Dave Portnoy med på åkturen med sin egendomliga skitsnack.

Dave Portnoy tar ett skott på Nick Saban

Dave Portnoy tog till X och lade till en tweet angående pensioneringen av Nick Saban. Han skrev: “Människor har gått ner i minnet och berättat historier med Nick Saban och lagt upp bilder. Så jag tänkte att jag skulle vara med. Det var den 1 januari 2024. Grand Daddy av dem alla. Alabama vs Michigan. Spelet gick till Ot. På 4:e och 3:e Michigan stoppade Bama och jag vann en miljon dollar.”

Tydligen talar Dave Portnoy om den en miljon dollar han vann efter att ha lagt ett vad på Michigan mot Alabama. Medan Portnoy blev orolig under halvtid av Rose Bowl-matchen, gick Michigan Wolverines så småningom igenom och vann matchen. Nu när han är fri från alla sina bekymmer har Portnoys ostyriga sida kommit ut starkare än tidigare.

Hans tweet står i direkt kontrast till hur flera kända fotbollspersonligheter talar om Saban. Detta hindrade dock inte Dave Portnoy från att ta ett skott på honom. Noterbart är att Nick Saban har gjort flera tunga bidrag till tillväxten av Alabamas fotbollslag.

Dessutom återställde 72-åringen Alabamas status som ett nationellt kollegialt kraftpaket. Saban tränade laget i 17 säsonger och säkrade sex NCAA-mästerskap under denna tidsram. Detta är ett mycket bättre resultat än meritlistan för Michigan Wolverines som vann sin första titel sedan 1948.

Den bröstknäckande storhet som först nyligen dök upp igen

Michigan Wolverines kan ha vunnit 11 NCAA-mästerskap, men inget av dem hade kommit på senare tid. Faktum är att deras senaste mästerskapsvinst går tillbaka så långt tillbaka som 1948. Sedan dess har laget haft en träda i 75 långa år. Trots detta har Dave Portnoy blåst i trumpeten från Michigan non-stop.

SE BERÄTTELSE – Dave Portnoy ställer frågor om Travis Kelce Publicists fotomix med Taylor Swift

Laget avslutade sin titeltorka 1997, men det var en delad stint med Nebraska Huskers då. Även om Michigans nuvarande vinst verkligen är lovvärd, är de fortfarande inte tillräckligt bra. Speciellt när Dave Portnoy siktar på att få de grundläggande rättigheterna att dissera en fotbollslegend.

RELATED ARTICLES

Mest populär