Sunday, February 25, 2024
HemNBAWNBA Draft Rykte: Diana Taurasi, Brittney Griner & Grandma Tempt Standford-stjärnan Cameron...

WNBA Draft Rykte: Diana Taurasi, Brittney Griner & Grandma Tempt Standford-stjärnan Cameron Brink när Phoenix-ryktet värms upp

Ryktena om WNBA-draften har spridits eftersom säsongen för urvalet är på den professionella basketvärlden för kvinnor. Omkring samma sak, Stephen Currys gudsyster – Cameron Brink – som spelar för Stanford Cardinals, är också ett namn som ständigt dyker upp på nyheterna.

2021 års NCAA-mästare har visat en enorm potential att vara en av de bästa valen för professionella lag hittills i hennes NCAA-karriär. Ändå kan hennes ord bara antyda laget hon vill spela med.

Cameron Brink delar med sig av sina tankar om Phoenix mitt i WNBA-draftrykten

Det är inte konstigt att de professionella teamen smyger sig på Camerons gård eftersom de alla är redo att själva välja denna oklanderliga Stanford-spelare. Hon har dock fortfarande en minut kvar med Cardinals. Dessutom har hon inte heller förklarat sig öppen för årets draft. Icke desto mindre, i en intervju efter matchen, kan hon ha gett alla en aning. Tydligen bor Cameron Brinks mormor – Mary Brink – väldigt nära Phoenix. Detta kan tyckas vara en anledning till att Cameron skulle vilja vara en del av Phoenix Mercury. För att lägga till faktum representerade Mary också Phoenix Mercury redan 1997.

“Jag älskar Phoenix. Min mormor bor i närheten… att spela med Diana Taurasi, Brittney Griner skulle vara fantastiskt.”

Efterspel med @CameronBrink22 :
20 poäng, 16 returer på natten
Förbered för #WNBA
Fokusera på förbättringar
Tankar om Phoenix@Sports360AZ @StanfordWBB pic.twitter.com/d0QttUamaS

— Eliav Gabay (@eliavgabay) 27 januari 2024

Cameron lade till en humoristisk kommentar och sa också att hon älskar vädret i Phoenix. Dessutom verkar det som om Diana Taurasi som för närvarande finns på Mercurys lista och Brittney Griner som vill vara tillbaka där 2024, båda på något sätt lockar Brink. I intervjun tillade hon, “Att spela med Brittney Griner och Diana Taurasi skulle vara fantastiskt. Fantastisk möjlighet var den än är, var jag än hamnar.”

Läs mer – NCAA News – Senaste skadeuppdateringen faller på Stephen Currys gudsyster, som kämpade för att gå utanför domstolen efter skrämmande kollision

Cameron håller onekligen sitt alternativ att gå med i proffsligan nästa år tyst för ryktena om WNBA-draften. Men hon är väldigt tydlig med vad hon vill fokusera på i nuet.

Cameron pratar om nuet

Brink har visat vad hon är gjord av. Det finns en anledning till att hon kommer på andra plats i de flesta WNBA mock-drafts. Ändå vet hon exakt var hon behöver sitt sinne just nu. I intervjun berättar hon också vilka kompetenser hon jobbar med. Hon sa, “Jag jobbar definitivt på mina vaktkunskaper, skytte och bollhantering eftersom jag förmodligen inte kommer att vara i centrum nästa år.”

Oavsett om hon åker till Phoenix eller Los Angeles, som bara kan få stjärnspelaren på sin lott, är det en garanti för att hon bara kommer att tillföra ett värde till laget. För närvarande är hon bland de bästa målskyttarna och reboundersna i nationen med ett snitt på 17,4 poäng och 10,8 returer. Därför kommer hon definitivt att förbättra lagets offensiva såväl som defensiva front, oavsett vilken position hon spelar på. Men allt detta är bara WNBA-draftrykten än så länge. Vi kan bara vänta och se om hon kommer att förklara valbarhet i år.

Vill du se Cameron spela för Phoenix Mercury? Låt oss veta i kommentarsfältet.

Inlägget WNBA Draft Rumor: Diana Taurasi, Brittney Griner & Grandma Tempt Standford Star Cameron Brink As Phoenix Rumor Heats Up dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär