Thursday, November 30, 2023
HemBodybuilding"Winston, jag älskar dig": Arnold Schwarzenegger bekänner sin kärlek till den tidigare...

“Winston, jag älskar dig”: Arnold Schwarzenegger bekänner sin kärlek till den tidigare brittiska premiärministern och det är inte för att han var en stor politiker

Världen gav nästan upp för det nazistiska hotet när Adolf Hitler skoningslöst trängde in i de europeiska nationerna. Storbritannien vilade sin framtid i händerna på 65-årige Winston Churchill. Den kraftiga mannen som rökte en cigarr blev en av de avgörande figurerna i världshistorien. Har du någonsin tänkt på vad som skulle hända när Churchill träffar bodybuildinglegenden med politikern Arnold Schwarzenegger?

Marvin R. Shanken från Cigar Aficionado var nyfiken på vad Schwarzenegger skulle förmedla till Churchill om tidningarnas ikoniska ansikten någonsin möttes och Arnie blev uppriktig om sina tankar.

Arnold Schwarzenegger erkänner kärlek till Winston Churchill

Medan världen respekterar den tidigare Storbritanniens premiärministern för hans ledarskap som gjorde ett slut på det nazistiska riket, är Arnold Schwarzenegger förtjust i Churchill, inte för att han är en stor politiker. 76-åringen ger genklang hos den avlidne Storbritanniens premiärminister för sin kärlek till cigarrer.

Den österrikiska eken är, precis som Winston Churchill, en cigarrfantast. Så, i en intervju med Shanken, svarade Schwarzenegger på den hypotetiska frågan om vad han skulle säga till Churchill om han någonsin var tvungen att träffa den bortgångne politikern för middag. “Winston Churchill hade alltid en cigarr, och nu äter du middag med honom, och du äter en cigarr. Vad vill du säga till honom?” frågade en gammal Shanken.

“Winston, jag älskar dig, och jag berättar varför. Inte bara för att du är en stor politiker, och du var en stor ledare under andra världskriget, den store förhandlaren, utan du har god smak i cigarrer, och du är en stor målare”, svarade Schwarzenegger på värdens fråga och avslöjade sin tillgivenhet för Churchill. Och Arnies fans vet mycket väl hur cigarrer har blivit en del av Terminator-ikonens aura.

Governatorns cigarrkärlek

76-åringen tillskriver sin kärlek till sin cigarr sin svärfar, Sargent Shriver. Det var i den senares källare som Schwarzenegger skulle lära sig färdigheten att röka kubanska cigarrer. Senare utökade den österrikiska eken sin smak för högkvalitativa cigarrer samtidigt som han byggde en unik stil runt dem.

Å andra sidan stötte Winston Churchill på kubanska cigarrer under en expedition till landet när han tjänade den brittiska armén. Senare skulle han röka åtta till tio cigarrer om dagen. Winston och Schwarzenegger skulle verkligen knyta an till sin cigarrkärlek om de någonsin träffades.

Trots flera hjärtoperationer slutade Arnold Schwarzenegger aldrig att röka cigarrer, och ett paket kubanska elitcigarrer finns alltid i hans lokaler. Även om det är dåligt för hälsan får Arnie det att se kungligt ut.

RELATED ARTICLES

Mest populär