Monday, December 4, 2023
HemBasketballWill Smith äger i hemlighet $3,15 miljarder värderat NBA-lag: Tidigare Warriors Star

Will Smith äger i hemlighet $3,15 miljarder värderat NBA-lag: Tidigare Warriors Star

Will Smith, den kulturella ikonen, är en av de mest kända skådespelarna i landet. Han har dock inte begränsat sig till enbart filmer. Han håller sig sysselsatt med andra aktiviteter, bland annat att vara delägare i den äldsta NBA-serien, Philadelphia 76ers. Smith, som är född och uppvuxen i Philadelphia, delar en speciell relation med den sjätte största staden i landet. Därför kan kulturikonen ha köpt några andelar i franchisen. På senare tid grävde Smith djupare in i några spännande fakta om klubben som han kanske älskar mest.

Will Smith satte sig ner med NBA-veteranerna, Matt Barnes och Stephen Jackson, för en pratstund om det 162:a avsnittet av “ALL THE SMOKE”. Från marknadsföringen av hans nya film, “Emancipation”, till att öppna upp om incidenten med Chris Rock, diskuterade Smith olika ämnen. Men ett ämne bland dem avslöjade några intressanta fakta om hans kärlek till basket och Sixers.

Will Smith avslöjar sin kärlek till den äldsta NBA-serien

Under intervjun sa Will Smith att han älskade basket eftersom det var det enda han var atletisk i, trots att han var dålig på spelet. Därefter frågade den före detta Warriors-stjärnan Barnes Smith hur han känner sig som Philadelphian efter att ha varit delägare i Sixers. Smith avslöjade några spännande fakta när han svarade på ovannämnda fråga. Han började med att säga att många människor inte ens visste att han var delägare i franchisen som har ett värde av 3,5 miljarder dollar.

DYK DYPARE

Därefter uttryckte han sin sorg över sin oförmåga att se deras matcher på grund av hans fullspäckade schema. Dessutom angav kulturikonen ett chockerande faktum. Smith har bara gått till Wells Fargo Center fyra gånger för att se Sixers spela, trots att han varit ägare i mer än 10 år.

Förutom det uttryckte han vad han känner när han går in på Sixers-arenan genom att säga: “Det finns inget som går in i din hemstadsarena.” Till sist avslutade Smith med att visa upp sin kärlek till Sixers-legenden, Allen Iverson, och stadens folk.

Hur många gånger har du gått till Sixers arena? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär