Saturday, December 2, 2023
HemBodybuilding"Will Be God There Smacking Us": Arnold Schwarzenegger blev "förbannad" av Death...

“Will Be God There Smacking Us”: Arnold Schwarzenegger blev “förbannad” av Death and Afterlife 2020

Arnold Schwarzenegger, en av de största kroppsbyggarna i historien, hade nyligen förlorat en kär vän. Den legendariske kroppsbyggarens vän och medgrundare av det prestigefyllda Arnold Classic-evenemanget -Jim Lorimer, gick bort nyligen. Schwarzenegger hade träffat Lorimer 1970, och sedan dess hade de två varit nära vänner.

Kroppsbyggaren var hjärtbruten av nyheten om hans väns död och hade även lagt ut en hyllning till honom på Instagram. Men när han diskuterade ett relaterat ämne, förklarade Schwarzenegger varför han var så irriterad över begreppet död och liv.

Arnold Schwarzenegger delar med sig av sina åsikter om avsteg från livet

2019, på The Stern Show [hosted by Howard Stern], tillsammans med en annan berömd talkshowvärd Jimmy Kimmel. Under intervjun frågade programledaren Schwarzenegger om han fruktade att dö. Kroppsbyggaren försvarade sig själv och förklarade: “Jag är inte rädd för döden, jag är bara förbannad över det.”

Terminator-skådespelaren, som redan var irriterad över begreppet dödlighet, avslöjade sina åsikter om livet efter döden. När värden frågade den tidigare Kaliforniens guvernör vart människor går efter att ha dött, gav Schwarzenegger ett lustigt svar. “Men sanningen är att du går sex fot under. Du kommer att ruttna där. Det är det, sa han.

“Terminator”-skådespelaren spökade ytterligare om hur han såg att livet efter detta skulle bli. Istället för att göra intervjuer trodde den berömda kroppsbyggaren att han skulle sitta bland änglar och gudar. “Jag menar att det här kommer att bli annorlunda. Kanske blir det vinklar som sitter runt. Kanske finns det Gud där som slår oss varje gång vi säger något.”

sa Schwarzenegger skämtsamt. Men när han avslutade sin syn på döden och livet efter detta, sa Schwarzenegger helt enkelt: “Jag är så arg över det, jag är rasande över det.”

Vem var Jim Lorimer och hur kände han Schwarzenegger?

Jim Lorimer var FBI-agent, borgmästare och nationell bantränare och hade flera andra roller. 1970 hade en sportentusiast Lorimer en gång bjudit in bodybuilding-ikonen Arnold Schwarzenegger till ett evenemang i Columbus, Ohio.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Sedan dess hade de två blivit väldigt nära vänner och tillsammans lovade de att göra bodybuilding till en toppsport i USA. 1989 var duon med och grundade Arnold Classic-mästerskapet, som senare blev en känd bodybuildingtävling på många kontinenter.

Lorimer hade också hjälpt “The Austrian Oak” i olika aspekter och roller i hans liv. Schwarzeneggers känslomässiga hyllning till sin gode vän var mycket berörande.

RELATED ARTICLES

Mest populär