Monday, December 4, 2023
HemNASCAR"Whatever You Wanna Call It" - Dale Earnhardt Jr klarar fördömande dom...

“Whatever You Wanna Call It” – Dale Earnhardt Jr klarar fördömande dom över Martin Truex Jr:s dystra slutspel

Från ren slutspelsdominans till att vissna bort i damm, Joe Gibbs Racings slutspel 2023 var inget annat än en besvikelse. För att smörja in salt i deras sår ledde Toyotas mekaniska misslyckanden till 2023 års 4EVER 400 på Homestead, vilket avslutade Denny Hamlin och Martin Truex Jrs slutspelsresa. Christopher Bell säkrade en plats i Championship 4 och fick snart ingen lycka till eftersom en exploderande bromsrotor dödade hans förhoppningar om mästerskap tidigt i Phoenix.

Trots det antiklimaktiska slutet på JGR:s slutspel, har Martin Truex Jr:s misslyckande särskilt förvanskat fjädrarna i hela NASCAR-gemenskapen. Att gå från ordinarie säsongsmästare till att knappt klara av en topp-20-placering var en uppenbar anomali. Nu har Dale Earnhardt Jr vägt in i JGR:s debacle och utfärdat en fördömande dom mot Joe Gibbs mästare.

Martin Truex Jrs dåliga avrättning retar upp Dale Earnhardt Jr

Trots att han bara hade tre segrar under sitt bälte, utklassade 2017 års Cup Series-mästare William Byron för att säkra titeln för den ordinarie säsongen. En uppsjö av topp-5 och topp-10 prydde Martin Truex Jrs resplan 2023, men när slutspelet kom hade #19-laget tappat sin gnista. Hängande i en tråd klarade den ordinarie säsongsmästaren knappt slutspelsrundorna och höll sig i slingan med ett minimum av poängfördelar och en nypa tur. Skyll det på dåliga depåstopp eller bara strategiska misslyckanden, hela racingcommunityt var fixerat vid Truex Jrs föga spännande topp-20-talssaga. När NASCAR-världen nu går in i lågsäsong, hade Dale Earnhardt Jr många tankar angående prestandan hos NASCAR:s tunga slagare.

När han avslutade det sista avsnittet av den här säsongens Dale Jr Download, hade Junior några, ganska eldiga kommentarer mot MTJ. När han pratade med medvärden Mike Davis, sa Junior, “Martin Truex Jr, jag tror att han skulle vara glad över säsongen, ordinarie säsongsmästare, stor förbättring under det senaste året.” Han uttryckte sin missnöje med 2017 års cupmästares slutspelsfall och tillade vidare: “Ett massivt misslyckande i slutspelet. Bara nej, bara dåliga genomförandestrategier, vad du än vill kalla det. Vad som än kunde hända, hände. De hade bra fart i sina bilar, men allt annat kunde bara inte bli rätt.”

Som svar på Dale Earnhardt Jr:s ord hade Mike Davis också några ord till övers och tillade: “Jag kommer aldrig att förstå skillnaden mellan den vanliga säsongen och slutspelet. Herregud. Jag menar, som att det är dålig mojo, otur, vad de än gjorde i slutspelet så måste de vända på det på ett stort sätt till nästa år.”

Mitt i Dale Earnhardt Jr som avslutar podcastuppgifterna för säsongen 2023, hade Mike Davis några nedslående nyheter att dela med sig av.

Dale Jr’s Bojangles studio kommer att sakna favoritbesättningen 2024

Mike Davis röst som matchar Dale Earnhardt Jrs energi i varje Dale Jr-nedladdning har förtjänat en plats i hjärtat av alla sanna fans. Förutom att vara VD för Dirty Mo Media är Davis även JR Motorsports kommunikationsdirektör, men framför allt är han Juniors bästa vän. I början av avsnittet tillkännagav Davis att han skulle avgå från uppdraget som medvärd i Bojangles studio 2024.

För att motivera sin avgång sa Davis: “Jag har några, du vet, anledningar till att jag ville kliva av den här rollen här. En av anledningarna är att jag vill driva det här företaget och jag måste göra ett bättre jobb med det. Och jag ser fram emot att ägna uppmärksamhet som jag annars spenderar på detta till att växa vårt företag, göra nya shower, arbeta mycket närmare vårt team.” Som svar på Mike Davis tillkännagivande, släppte en tunghjärtad Junior en vanlig men ändå hårt slående kommentar och sa: “Ingenting varar för evigt”.

“Kevin (Harvick) har haft bättre år” – Dale Earnhardt Jr håller Tony Stewarts team ansvarigt för att smutskasta “The Closers” sista säsong

När Mike Davis lämnar sin plats i Bojangles Studio, vem tror du kommer att fylla rollen, eller ännu viktigare, kan de fylla Davis skor? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär