Saturday, December 9, 2023
HemNFL"What Old Place?": Baker Mayfield begraver Cleveland Browns under intervju med smart...

“What Old Place?”: Baker Mayfield begraver Cleveland Browns under intervju med smart genomtänkt svar

Byten lämnar ibland en obehaglig eftersmak för de berörda spelarna. Och det ser ut som det verkligen gjorde det för Baker Mayfield. Carolina Panthers QB avvisade sitt första lag i NFL, Cleveland Browns. När han tillfrågades om sin gamla plats, gav han ett smart genomtänkt svar.

Browns bytte Mayfield till Panthers under lågsäsongen i år efter fyra år i Cleveland. Browns valde Baker Mayfield som första val i 2018 års NFL-draft. Men efter att han ådrog sig en säsongsavslutande axelskada i januari 2022, placerades han i den skadade reserven.

Under lågsäsongen förvärvade Browns Deshaun Watson. Det startade en klyfta mellan Mayfield och Browns som kulminerade med att Mayfield flyttade lag. I en intervju nyligen begravde Mayfield Browns totalt när han fick frågan om sitt tidigare lag.

DYK DYPARE

“Vilket gammalt ställe? Oklahoma?” sa Mayfield. Han började sedan prata om sitt collegelag, Oklahoma Sooners. När någon rättade honom och frågade om situationen hos Browns, kom Mayfield ut med ett smart svar. “Det är inte min gamla plats, jag brukade spela där,” sa Mayfield och fortsatte att prata om Sooners istället.

Baker Mayfield frågade om quarterbackarna på “hans gamla ställe” (Cleveland) men han förfaller till Oklahoma.

“Det är inte min gamla plats. Jag brukade spela där.”

😂😂😂 pic.twitter.com/s5dEf8f6v9

— Will Kunkel (@WillKunkelFOX) 24 november 2022

Browns förvärvade Watson från Houston Texans i utbyte mot tre framtida första-draftval efter säsongen 2021. Saker och ting surnade mellan laget och deras start-QB efter den affären. Och slutligen lämnade Mayfield Browns. Han gick till och med med på en lönesänkning för att göra den affären möjlig.

Baker Mayfield med Pantern

Baker Mayfield gick med i Panthers i juli 2022. Men det har inte alls varit rosa. Mayfield började säsongen som start QB för laget. Men allt tyder på att han har förlorat sin plats till Sam Darnold.

Efter att ha vunnit bara en match på de fem starterna han fick, led QB en ankelskada i vecka fem. Skadan såg honom missa veckans sex match mot Los Angeles Rams. Pantern bänkade honom för att starta PJ Walker under de kommande två veckorna. Han återvände efter en fruktansvärd uppvisning i första halvlek av laget i vecka nio mot Cincinnati Bengals.

Panthers vann en av de kommande två matcherna som Mayfield startade i, men interims-HC Steve Wilks har gett startrollen till Darnold.

Mayfield har kastat 1 313 yards den här säsongen hittills, vilket resulterat i sex touchdowns. Men motståndarnas försvar har snappat upp sex av hans passningar. Inte en statistik som han skulle vilja titta på.

RELATED ARTICLES

Mest populär