Sunday, February 25, 2024
HemNFL"What a Play": Vintage Patrick Mahomes spelar "Inom systemet" för att sprinta...

“What a Play”: Vintage Patrick Mahomes spelar “Inom systemet” för att sprinta 28 yards som Cheetah Tyreek Hill för KC Chiefs

Kansas City Chiefs har fått en stormig start på sin slutspelsresa. Trots iskalla temperaturer som kastar snöiga skuggor över Arrowhead, har Patrick Mahomes återuppstått som sitt dominerande jag. Chiefs tar sig an utmaningen med Miami Dolphins i hopp om att säkra back-to-back segrar över Tyreek Hills nya hemmalag.

Amerikas favoritvideo idag

4:e försöket är en av de mest fruktade pjäserna i amerikansk fotboll. Det kan antingen etsa ett lag ett segeruttalande eller avskriva deras chanser att vinna helt. Därför var det spännande att bevittna Patrick Mahomes galna körning på Chiefs 4:e försök i den 2:a kvarten. Chiefs QB tog saken i egna händer för att säkerställa att Arrowhead fortsätter att bevittna Patrick Mahomes slutspelspåstående i fullt flöde.

Chiefs kapten har tagit steget upp för att vara den ledande mannen för Red Nation i kväll. Samtidigt uppmuntrade hans senaste spel hans betydelse för Röda armén när Mahomes dominerar delfinernas försvar.

Chiefs QB stirrade ner på 4:e och 4:e plats och istället för att passa bollen i hopp om att utöka sitt driv, tog QB farten för en fantastisk 28-yards rush. Löpningen, även om den inte exakt matchade Tyreek Hills TD-löpning, utstrålade liknande vibbar när Patrick Mahomes utökade Chiefs dominans. QB kunde springa förbi försvaret av Dolphins och grep beröm från kommentatorerna på luften och sa: “Vilket spel, ingen gör det bättre än han.”

Det tog så småningom deras poäng till en sex poängs ledning med Chiefs som slutligen samlade upp 16 poäng till Dolphins 7 före slutet av första halvlek, vilket gav dem en chans att överskugga Tyreek Hills lag efter WR:s imponerande TD.

Tyreek Hills häpnadsväckande touchdown åsidosattes mitt i Mahomes tilltalande rusande spel

Spelet kom bara några ögonblick efter att Tyreek Hill meddelade att han återvände till Arrowhead med en häpnadsväckande 52-yard touchdown. Det markerade återkomsten av deras tidigare stjärna och Miami Dolphins andel i den här sammandrabbningen. Med AFC Wildcard-matchen en revansch av deras Frankfurt-match, hoppas Cheetah kunna ge ett förstahandsexempel på vad Chiefs saknar i sina WRs.

Men Patrick Mahomes kommer inte bara att stå tillbaka och låta honom köra showen, eftersom hans rusande spel fortsätter att vara lika bra som någonsin med 28 yards på bara 1 rusning redan. Med det, vem tror du har chansen att säkra en vinst för sin sida? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär