Sunday, December 10, 2023
HemBodybuilding"What a Blessing": Snart blivande pappa Derek Lunsford reagerar jublande på att...

“What a Blessing”: Snart blivande pappa Derek Lunsford reagerar jublande på att Chris Bumstead och hans partner blir gravida mitt i Olympia-straxen

Att vinna titeln Mr. Olympia är en av de viktigaste prestationerna som kroppsbyggare kan komma på professionellt. Men det finns ett personligt liv som verkar ha lyst starkt för de två herr Olympia-titelvinnarna denna säsong. Medan IFBB-pro-coach Hany Rambod utförligt berättar om sin trainee, Chris Bumstead, delar vinnaren av 2023 Men’s Open, Mr. Olympia med sig av sina egna insikter.

Chris Bumstead och Courtney King har deklarerat sin graviditet och det kommande tillskottet till familjen. Mitt i Mr. Olympias förberedelser, delade en annan kroppsbyggare, Derek Lunsford, som tidigare hade vunnit 2021 Mr. Olympia i divisionen 212 lbs också de goda nyheterna om sin graviditet. Eftersom båda mästarna ivrigt väntar på sina bebisars ankomst fokuserar tränaren Rambod på saken.

Derek Lunsford och Hany Rambod pratar om CBum och Lunsfords kommande bebisar

I den senaste intervjuvideon som postats av Evogen Nutrition, var coach Hany Rambod med i en frågestund med Derek Lunsford. Efter att ha pratat om hur CBums prep gick för Mr. Olympia, påpekade Rambod något mycket intressant. Han berättade hur CBum och Courtney King är gravida. Som svar sa Derek Lunsford: “Vilken välsignelse man som är galen.” Han insinuerade också att han hade skickat ett meddelande till Bumstead efter att ha hört nyheten.

Dessutom skämtade Rambod också om hur två av mästarna var redo att bli pappa mitt i all press från Mr. Olympias prep. Han kommenterade, “Mine damer och herrar, ni vet att vi alltid slänger in lite extra när ni markerar rutan som vill ni ha ett barn under den här förberedelsen tillsammans med att försöka vinna en titel, och de båda tryckte ja.” Allt eftersom det humoristiska samtalet fortsatte, påminde Rambod också hur Bumstead reagerade.

Inte Bodybuilding, men 2023 Mr. Olympia-vinnaren Derek Lunsford började träna för denna sport som banade vägen till Bodybuilding

Hany Rambod avslöjar hur Chris Bumstead reagerade på att Lunsford och Jhelsin blev gravida medan han förberedde sig för Mr. Olympia.

Chris Bumsteads reaktion på Lunsford

I videon sa Rambod också: “Det är en rolig man, som jag minns när han hörde att ni skulle ha ett barn. Och han är som att jag vill ha en, ja, han är som att jag vill ha en sådan.” Tränaren reflekterade hur CBum nästan ville ha ett barn precis som alla andra ville skaffa en bil för sig själva. Han kommenterade, “Det är som någon som får en bil rätt och du är som åh du vet att du vet att han har en Porsche GT3 rätt”.

Kroppsbyggargemenskapen är lika exalterade som kroppsbyggarna är inför ankomsten av sina nya familjemedlemmar. Nu när pressen från Mr. Olympia är över kan de få lite lättnad och ge mer tid åt barnet. Oddsen för att två herr Olympia-mästare ska bli gravida har inte riktigt chockat internet, utan istället fyllt dem med överväldigande känslor.

RELATED ARTICLES

Mest populär