Wednesday, February 1, 2023
HemNews"We're Hungry for This Game" - Nintendo-fans blir exalterade för Legend of...

“We’re Hungry for This Game” – Nintendo-fans blir exalterade för Legend of Zelda: Teras of the Kingdom Release, efter dess nominering vid Game Awards 2022

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lanseras i maj 2023. Den här uppföljaren till 2017 års Breath of the Wild tillkännagavs av Nintendo för ett tag sedan under en av deras showcases. Fansen har varit exalterade över det här spelet från det ögonblick de såg den första trailern.

Spelet skulle lanseras för Nintendo Switch och är visuellt mycket likt sin föregångare.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är nominerad till det mest efterlängtade spelet på The Game Awards

Game Awards är inte särskilt långt borta, faktiskt, vi skulle veta vilket spel som vinner The Game of the Year Award inom de närmaste 24 timmarna. Det som fångade alla omedvetna nyligen är denna nya nominering. Juryn för Game Awards har gått vidare och utsett denna kommande action-äventyrsuppföljare i öppen värld till det mest efterlängtade spelet 2023.

Och detta kommer inte ens som en överraskning för spelare. Det talas redan om att Nintendo vinner 2023 på grund av The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Själva uppföljaren har ett enormt arv att bära med sig. Breath of the Wild var det mest hyllade spelet 2017. Det har en Metacritic-poäng på 97 %.

Det var några personer som hånade dess bilder för att de var föråldrade. Men varje spelare som spelade det här spelet kände till dess charm och visste varför det var så framgångsrikt. Spelets producent Eiji Aonuma hade en gång nämnt att Breath of the Wild tog över fem år att utveckla.

När det gäller försäljning har den sålt över 22 miljoner exemplar år 2022. Och Tears of the Kingdom har också varit under utveckling i över 5 år. Så det är vettigt för fans och Nintendo att ha liknande förväntningar på detta kommande spel.

Fansen är väldigt exalterade över Tears of the Kingdom

Nomineringen av detta spel som det mest efterlängtade spelet 2023 har fått mycket positiv respons. Även om vissa fans är oroliga för att det här spelet kan möta ödet för den tidigare Nintendo-utgåvan Pokemon Scarlet och Violet, är de fortfarande hoppfulla. Vissa nämner också att detta spel inte är utvecklat av Game Freak, utvecklarna av ödesdigra Pokemon-spel.

Vi har varit exalterade sedan du släppte den första teasern för 5 år sedan. Vi är sugna på den här matchen. Nu fick du mig att tänka på trailer och förköp som börjar ikväll. Eller en nedladdningsbar demo i eShop kanske? Det skulle driva oss till att härja när spekulationerna driver oss till releasedatumet.

— AngelWick Prime (@AngelWick) 8 december 2022

Tears of the Kingdom måste leva upp till sitt prequel-spel. Och jag förväntar mig att bli lika bra som BOTW. Förutom Link kommer vi att få fler röstskådespelare … och jag hoppas på mycket mer Zelink!!

— SashGirl34 (@PoetryMagic12) 7 december 2022

Inte riktigt tbh. Köpte en switch till den första för 4 år sedan men har fortfarande inte avslutat den, 3 försök senare. Tappade bara intresset.

Det slutade med att jag köpte Skyrim igen för fjärde gången och avslutade det två gånger. Open world känns mycket mer levande imo.

— Aditya Kumar (@Nomad07x) 8 december 2022

JAG BEHÖVER EN NY TRAILER THO pic.twitter.com/pQz8bTtdoJ

— RampageT 🔔 (@RR4mpage) 7 december 2022

Så, vad är dina tankar? Vilket är ditt mest efterlängtade spel 2023?

SE DETTA NU- Den längsta spelserien genom tiderna

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär